icon paketi kullanabilrsiniz güncellemeden sonra benimde hoşuma gitmedi uygulamaların beyaz zemini ben kullanıyorum şuan.İkon arkaplanı nasıl siyah yaparız acaba. Yoksa eski sürüme dönmek zorunda kalacağım
Bana simge paketi değil arkaplanı yeniden siyah yapmak lazım. Bu ikonları ben beğenmiyorumicon paketi kullanabilrsiniz güncellemeden sonra benimde hoşuma gitmedi uygulamaların beyaz zemini ben kullanıyorum şuan.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/icon-paketi-2000.7440/
google'de aratın bulursunuz.Bana simge paketi değil arkaplanı yeniden siyah yapmak lazım. Bu ikonları ben beğenmiyorum
yapma derim. ikonları mahvetmişlerBeyler 7.3.23 rom güncellemesi yapanlar düşüncelerini yazabilirler mi?
Geç kaldın ya keşke daha erken söyleseydin harbiden berbatmışyapma derim. ikonları mahvetmişler
Ama güncellersem 1.6 Gb yazıyordu güncelledim tel hafızası hala aynı güncellemeden öncede 15 GB boşluk vardı güncelledim hala 15 GB boşluk varGeç kaldın ya keşke daha erken söyleseydin harbiden berbatmış
hocam her hafta güncelleme özetlerini veriyoruz konuyu baksanız görürdünüz.Geç kaldın ya keşke daha erken söyleseydin harbiden berbatmış
cihazı güncelledikten sonra inen dosya silinibilirmi acaba hocamAma güncellersem 1.6 Gb yazıyordu güncelledim tel hafızası hala aynı güncellemeden öncede 15 GB boşluk vardı güncelledim hala 15 GB boşluk var