Duo diye bi uygulama gelmiş onu nasıl sileceğim
Q quewad Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Seçgül Cihazım Xiaomi mi5 Yaş 28 Konum ANKARA Katılım 3 Şubat 2017 Konular 0 Mesajlar 31 Tepkime puanı 1 Puanları 8 26 Mart 2017 #21 Duo diye bi uygulama gelmiş onu nasıl sileceğim
Lopus ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя. Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım Mİ4 TD-LTE Meslek Hwdrm. Sist. Konum Çorum Katılım 4 Haziran 2016 Konular 269 Mesajlar 3.868 Çözümler 1 Tepkime puanı 2.422 Puanları 288 26 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 quewad' Alıntı: Duo diye bi uygulama gelmiş onu nasıl sileceğim Genişletmek için tıkla ... uygulamanın üzerine basılı tutup çöp kutusu işareti gelmiyorsa; cihazı rootlayıp titanium backup ile kaldırabilirsiniz.
quewad' Alıntı: Duo diye bi uygulama gelmiş onu nasıl sileceğim Genişletmek için tıkla ... uygulamanın üzerine basılı tutup çöp kutusu işareti gelmiyorsa; cihazı rootlayıp titanium backup ile kaldırabilirsiniz.
Q quewad Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Seçgül Cihazım Xiaomi mi5 Yaş 28 Konum ANKARA Katılım 3 Şubat 2017 Konular 0 Mesajlar 31 Tepkime puanı 1 Puanları 8 26 Mart 2017 #23 Lopus' Alıntı: uygulamanın üzerine basılı tutup çöp kutusu işareti gelmiyorsa; cihazı rootlayıp titanium backup ile kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkürler
Lopus' Alıntı: uygulamanın üzerine basılı tutup çöp kutusu işareti gelmiyorsa; cihazı rootlayıp titanium backup ile kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkürler