Miui 8 6.6.16

Fenix

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Konular
15
Resmi indirme yeri durum Türkçe mıdır varmıdır bilmiyorum . Bunun yanı sıra ben xiaomi.eu dan indirdim sıkıntı çıkmadı..tek bir eksiklik gördüm hesap makinası gözükmüyor bende tlf redmi note 4g

paclix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
paclix
Konular
15
Yükledim ve on dakika sonra miui 7ye geri döndüm. Biz bunu mu bekledik bir aydır? Yenilik denecek adam akıllı birşey yok, tasarım %95 aynı. Bir iki yeri değiştirmişler 8 yaptık diye çıkmışlar. Sadece bildirim çubuğunda ki bütünleşik hava durumu gerçekten güzel, gerisi aynı zaten. Ayarlar menüsü eski hali daha güzeldi. Zaten değişen yerler ayarlar, bildirim çubuğu, notlar, hava durumu. Gerisi 7. Android 6 çıkarsa yüklerim herhalde 8i o da çıkar mı kim bilir. Xiaomi gerçekten düştü gözümden.

Oyla:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Oyla:

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Çevirisi eksik, kararsızlıklar var, kamera parmak hareketleriyle kontrol edilemiyor, galeri içinde otuz tane ayni klasörden olusturma devam ediyor, batarya daha kötü, hala android 5.1, telefon uygulaması tasarimi kötü, hesap makinası hiç yok, bildirim paneli bana göre cok kötü eskisi daha klasti saydamken, son kullanılan uygulamalar takılıyor, kenar kontrolleri ayarlarda yok arayinca çıkıyor ancak... Daha sayarim hocamda hic gerek yok bugün miui7 ye geri döneceğim tavsiye etmem. Belki 1 2 ay 2 sonra denenebilir oda belki, tasarim daha değişmez çünkü

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hcm boyaci kupu degil sok cikar yenibiseyler olsun sizler bazi seyleri daha idrak edemediniz tahminimce veyahutta benim anladigim olay su xioami tabana yayilmis bi firma kendinden cok disardan destek ile biseyler oluyor benim anladigim bu ben suan mi8 xmiui modul ile kullaniyorum vede sanki elimde baska bi cihaz varmis gibi tabi herkesin zevkleri ayri

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Oyla:

ibrax46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN3P
Meslek
Sağlık
Konular
12
En iyisi global sürümü beklemek :) Acele etmiyeyim.
Teşekkür ederim görüşleriniz için.

Oyla:

gunebakanweb

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
Mi4 türkçe yok. Eski haline nasıl dönebilirim. Global Stabil rom 7.1.2.0 kullanıyordum.

Oyla:

aLLMeTaLLiCa

Aaaaaaaaa1
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...........1
Cihazım
...........1
Meslek
Veri Giriş ( sekreter )
Konular
44
bence Hiç kurmayın :) işe yaramaz eksik çok (çeviri eksik , hesap makinesi , panel tuş titreşimler kapanmıyor , kamera çekimi sonrası galeriye dönüş yok , şuan yaşadığım problemler bunlar .

Oyla:

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
bence Hiç kurmayın :) işe yaramaz eksik çok (çeviri eksik , hesap makinesi , panel tuş titreşimler kapanmıyor , kamera çekimi sonrası galeriye dönüş yok , şuan yaşadığım problemler bunlar .
kamera sonrası galeriye dönüş bende çalışıyor. ama diğer dediklerin bendede aynı.

Oyla:
Üst Alt