Miui 8 6.6.16 EU Root

cetintengrioglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cetin
Cihazım
gmd
Konular
14
Mi5 cihazimda başlıkta belirttiğim romu kullaniyorum. fakat bir turlu root edemedim. twrpden supersu 2.64 yada 2.67 flaşlamiştim sanırım bootloop oldu. mi logoda kaldı twrpden sıfırlamak ve yeniden rom kurmak zorunda kaldim.
Bu sürümü nasıl root ederim?
Root edemesem bile karsiya sms yolladigimizda ve o sms alininca cikan sesi nasil kapatabilir? Rootlayabilsem o sesi silecegim zaten.
Simdiden yardımlarınıza teşekkür ediyorum iyi forumlar

exelans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
11
Hocam root olyina bisey diyememde iletim raporu sesinin ne rahatsızlığı varki.Olmadi mesaj ayarlarından gönderim durumunu kapat.

Mr.Dkc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
GM Discovery
Konular
1
Mi5 cihazimda başlıkta belirttiğim romu kullaniyorum. fakat bir turlu root edemedim. twrpden supersu 2.64 yada 2.67 flaşlamiştim sanırım bootloop oldu. mi logoda kaldı twrpden sıfırlamak ve yeniden rom kurmak zorunda kaldim.
Bu sürümü nasıl root ederim?
Root edemesem bile karsiya sms yolladigimizda ve o sms alininca cikan sesi nasil kapatabilir? Rootlayabilsem o sesi silecegim zaten.
Simdiden yardımlarınıza teşekkür ediyorum iyi forumlar
Hocam ben kingo root uygulaması ile yaptım ve sonra supersu yükledim bende sorunsuz çalışıyor.

cetintengrioglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cetin
Cihazım
gmd
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam root olyina bisey diyememde iletim raporu sesinin ne rahatsızlığı varki.Olmadi mesaj ayarlarından gönderim durumunu kapat.
yazlıktayım telefon pek çekmiyor, gidip gitmediğini görmem lazım ancak ses beni kanser ediyor hocam. miui7de böyle bi sorun yoktu sanki
Hocam ben kingo root uygulaması ile yaptım ve sonra supersu yükledim bende sorunsuz çalışıyor.
link atabilir misiniz hocam?

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
Kendi sitesinden indirin hocam daha güvenilir olur.

cetintengrioglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cetin
Cihazım
gmd
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi sitesinden indirin hocam daha güvenilir olur.
hocam kingrootu kendi sitesinden indirdim ama başarılı olamadı, atamadı root.

şu linkten indirdiğim zipi twrpden flaşladım ardından wipe cache dalvik yaptım. supersu var görünüyor şuanda ama root yetkisi verip denemedim daha. denediğimde editlerim postu

semihus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
3
Ben de denedim rootlu telefon için. Rom yükledikten sonra root checker göremiyordu. Neye göre değişiyorsa bazı romlar da böyle oluyor. Baya uzun sürüyor bunda işlemler. %70 e geldi hata verdi. Hem telefondan denedim hem windowstan başarısız dedi çıktı.

Son düzenleme:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
2.70'den sonrası destekliyor sanırım. 2.71 ve 2.74 çalışıyor bende.

rezn0v

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi5
Konular
5
Ben de denedim rootlu telefon için. Rom yükledikten sonra root checker göremiyordu. Neye göre değişiyorsa bazı romlar da böyle oluyor. Baya uzun sürüyor bunda işlemler. %70 e geldi hata verdi. Hem telefondan denedim hem windowstan başarısız dedi çıktı.
Malesef romdan roma değişiyor hocam bu durum. Aynı şekilde kingoroot ile bende root yapamadım global roma. Yine aynı şekilde chatin_62 hocamın rehberini hazırladığı Twrp bendeki global stabil romda çalışmadı. Birisinin konu hakkında detaylı olarak bizleri bilgilendirmesi gerekiyor. Başkasında çalışan Twrp bizde neden çalışmıyor sorusunun cevabını merak ediyorum.(Sadece örmek) Sorun sürüm ile ilgili uyumsuzluk ama çözümü ne?

cetintengrioglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cetin
Cihazım
gmd
Konular
14
v2.74 6.6.16 eu romunda sorunsuz calisiyor arkadaşlar

Üst Alt