- Adım
- ufuk
- Cihazım
- mi5 prime
- Konular
- 4
Hocam mrb, vala bende elmanın 4s'i vardı 3 saat gider olmuştu, mi5 le tanışınca mest olmuştum. Ama sizinkiyle arasındaki batarya süresi bence çok değil. Bir üstad değilim burdaki arkadaşlar gibi lakin birkaç önerim var deneyebilirsin; öncelikle ben LTE değil 3G kullanıyorum çok farkını gördüm, sonra ekran bekleme süresini kısalttım(tuş kilidine almadan otomatik kitleniyor ya o), animasyonları azalttım(fark etmez bataryaya dediler) yine de yaptım. Fazla gelen tüm uygulamaları sildim, arkaplanda çalışan uygulamaların izinlerini kısıtladım, gps ve konum içeren uygulamaları gerekmedikçe kapalı tuttum. Tüm bunları bildiğimden değil bir arkadaşımız yazmıştı orda gördüm onları satıyorum şuan hakkını helal etsin.Hocam ikimizin telefonuda romuda aynı olduğu halde senin telefonun şarjı iki gün gidip benimki niye bir gün gidiyor anlamıyorum.telefon beklemedeyken şarjı çabuk iniyor.internete girdiğimde bir kaç dakikada ısınıyor.acaba başka rom mu denesem.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bence kurcala biraz bunları ve en önemlisi bataryaya süre ver, bikaç kez üst üste %5 i görsün öyle fulle.
İnşallah faydası olur. Diğer arkadaşların dediği flashtan falan anlayan biri değilim onları da es geçme, burda aradığın her derde çare var Mi'cilerle

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi