o zaman telefoun yedeğini aldım recovery den yükledikmi bu iş tamam çok saol açıklamaların içinBiri (fastboot) bir program vasıtasıyla bilgisayardan yazılım yükleme, recovery ise telefondaki yükleyici üzerinden güncelleme yapar gibi yüklemek.
o zaman telefoun yedeğini aldım recovery den yükledikmi bu iş tamam çok saol açıklamaların içinBiri (fastboot) bir program vasıtasıyla bilgisayardan yazılım yükleme, recovery ise telefondaki yükleyici üzerinden güncelleme yapar gibi yüklemek.
çok çok özür dilerim yazılmış daha önce işede yaramıyorarkadaşlar güncelleme yaptım telefonuma play store bekleme hatası verdi bende uygulama verilerini önbelleğini ve güncellemelerini temizledim düzeldi umarım faydalı olur
hocam hangisi diye bana soruyorsan eğer bence recovery moddan güncellemek daha basit ayarlar hakkkında güncellemeleri kontrol et sağ üst seçeneklerden güncelleme paketini seçten daha önce indirdiğin recovery güncelleme paketini seçip yükle zaten play store hata verirse telefonun tarayıcısından indirilebilir diye tahmin ediyorum denemek lazımHangisi ile yüklemek daha iyi.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
parmak izi ile şarj arasında büyük bir bağlantı var mı ne kadar etkiler acaba ?Mi 5s güncellemeden sonra sanki şarjı hızlı bitiyordu, parmak izini kapattım pili iyi şimdilik.