Hakan Emir kardeşim çocuğa anlatır gibi anlatacak yok mu diyerek çok güzel vurgulama yapmış

onun gibi acemi üyeler için biraz daha detaylı anlatıma ben de ihtiyaç duyuyorum. Çünkü ben de acemiyim. Forumda aramak zor, aradığını bulmak zor yaraya ilaç /derman bulmak zor. Basit bir şey belki oralarda bir yerde onlar şey okuyacaksın zaman kaybedeceksin. Armut piş ağzıma düş gibi bir şey istiyoruz sanki.. Belki forumu Acemiler ve Ustalar diye 2 ye ayrılsalar ve chatleşme odası yapılsa anında sıkıntılarıma öneriler çözümleri daha kolay bulabilirim yarenlerim ve Mİ telefon severlerden diye düşünüyorum. Örneğin, cep ana ekranımda tarih formatını "gün. ay. yıl" şeklinde değiştiremiyorum. Her menü ve altlığına baktım yok yok. Basit bir çözüm var belki fakat ben acemi bulamadım. Acaba Tema kalıbından kaynaklanan bir durum da olabilir mi? Mi nin özel temalarından birini indirmiştim. "Renkli Yapraklar- Colourful leaves" Özel temalarda saat tarih formatları değiştirilemiyor mu? Örnek verecek olursam bugünün tarihini; " 03 10 Cuma" olarak gösteriyor