Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

musmmm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
1
hocam merak ettim tek sorunun bildirimse eğer hangi uygulamalarda bildirim sıkıntısı yaşıyorsun
Eski telefon Samsung note 3. Hepsiburada günde 5_8 bildirim yollarken mi5s bazen bir. Haberturk yenisafak bildirim geliyor diğerlerinden yok. Alışveriş uygulamalarindan gelmiyor. Uygulama bilgilerine giriyorum bildirim gelenlerde durmaya zorla sekmesi aktif, gelmeyenlerde aktif değil. Ayarlar hepsinde aynı olmasına rağmen arka planda çalışmıyor... İlgin için teşekkürler

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Bu eu rom firmware sıkıntısı cikartiyormu ? Twrpden yüklerken. Yoksa direk 6.0 dan gecebiliyormuyuz ?

musmmm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
1
Miui forum da gezerken söyle bir dosya gördüm ve benim sürüm vs de alttaki resim deki gibi sizce bu dosyayı indirip yuklemelimiyim. Yuklemeli isem hangisini indirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-03-04-01-11-36-016_com.android.settings.png
    Screenshot_2017-03-04-01-11-36-016_com.android.settings.png
    135,2 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2017-03-04-01-11-08-977_com.miui.enbbs.png
    Screenshot_2017-03-04-01-11-08-977_com.miui.enbbs.png
    208,9 KB · Görüntüleme: 81

eskilerdenbirdost

Hürmet sana , ey şan dolu sancağım.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
İphone 6s
Meslek
Öğrenci
Konular
4
şuan kurulu ve ilk gözüme çarpan parmak izi. böyle bir stabillik yok bak okadar iyiki farkediceksinniz. ve tuşa basılı tutugunuzdada parmak iziniz okuyor artık yani basaıp çekmek gerekmiyor :)
Hocam bide sormayı unutmuşum şu an bizde kurulu olan stabil romda Google playden indirme yaparken düşük hızla indiriyordu bunu düzeltmişler mi sana zahmet kontrol edebilir misin

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Eski telefon Samsung note 3. Hepsiburada günde 5_8 bildirim yollarken mi5s bazen bir. Haberturk yenisafak bildirim geliyor diğerlerinden yok. Alışveriş uygulamalarindan gelmiyor. Uygulama bilgilerine giriyorum bildirim gelenlerde durmaya zorla sekmesi aktif, gelmeyenlerde aktif değil. Ayarlar hepsinde aynı olmasına rağmen arka planda çalışmıyor... İlgin için teşekkürler
Hocam hangi romu kullanıyorsun.Otomatik başlatma ve arka planda başlatma izinlerin açık mı.Bende eu romu var, bildirim sıkıntısı yaşamıyorum...

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Hocam bide sormayı unutmuşum şu an bizde kurulu olan stabil romda Google playden indirme yaparken düşük hızla indiriyordu bunu düzeltmişler mi sana zahmet kontrol edebilir misin
O internet hızıyla alakalı. Öyle bir sorun yok

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28

Edmond

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Beytullah
Cihazım
Cansever
Konular
2
Merhaba arkadaşlar bende araniza mi5 prime ile katildim. 2 haftadir kullaniyorum telefonu ve gayet memnunum. Bazi yazilimsal sıkıntı lar haricinde bi problem yasamadim.

Aklima takilan bir kac soru var konuya hakim arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

1- imei sorgusu yaptigimda iki farkli imei cikiyor bunlardan birisi kayitli gorunuyor digeri kayit olmadigi yaziyor. Digerini de aktif hale getirmem icin sim karti diger bolume mi takmam gerekiyor?

2-cihazda suan 8.1.4 global kararli rom var. Bu rom miui surumunun adi degil mi? Android 6 uzerine calisan bi sistem yani?

3-miui 8.2 guncellemesi gelecek mi? ve ben bunu telefon uzerindeki guncelleme kismindan mi yapacagim? Ayrica android surum guncellemesi gelecek mi android 7 gibi? Gelirse yine bu guncellemeyi ayni yerden mi yapacagim?

4- pc de telefonu kontrol edebilmek icin mi'nin bi yazilimi var mi? İtunes, lg pc suit gibi?

Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.

eskilerdenbirdost

Hürmet sana , ey şan dolu sancağım.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
İphone 6s
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Merhaba arkadaşlar bende araniza mi5 prime ile katildim. 2 haftadir kullaniyorum telefonu ve gayet memnunum. Bazi yazilimsal sıkıntı lar haricinde bi problem yasamadim.

Aklima takilan bir kac soru var konuya hakim arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

1- imei sorgusu yaptigimda iki farkli imei cikiyor bunlardan birisi kayitli gorunuyor digeri kayit olmadigi yaziyor. Digerini de aktif hale getirmem icin sim karti diger bolume mi takmam gerekiyor?

2-cihazda suan 8.1.4 global kararli rom var. Bu rom miui surumunun adi degil mi? Android 6 uzerine calisan bi sistem yani?

3-miui 8.2 guncellemesi gelecek mi? ve ben bunu telefon uzerindeki guncelleme kismindan mi yapacagim? Ayrica android surum guncellemesi gelecek mi android 7 gibi? Gelirse yine bu guncellemeyi ayni yerden mi yapacagim?

4- pc de telefonu kontrol edebilmek icin mi'nin bi yazilimi var mi? İtunes, lg pc suit gibi?

Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.

hocam ilk olarak bendede 2 farklı imei çıkıyor ikiside kayıtlı üstelik ikinci kısmı hiç kullanmadım

ikinci olarak evet miui sürümünün adı ve 8.2 sürümü android 7 ile geliyor

üçüncü olarak evet gelecek telefonun kendinede gelecek ama biraz daha geç geliyor her türlü güncelleme telefondan yapılabilir

son olarak aradığın şey bu sanırım

Edmond

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Beytullah
Cihazım
Cansever
Konular
2
hocam ilk olarak bendede 2 farklı imei çıkıyor ikiside kayıtlı üstelik ikinci kısmı hiç kullanmadım

ikinci olarak evet miui sürümünün adı ve 8.2 sürümü android 7 ile geliyor

üçüncü olarak evet gelecek telefonun kendinede gelecek ama biraz daha geç geliyor her türlü güncelleme telefondan yapılabilir

son olarak aradığın şey bu sanırım
Hocam cok tesekkurler. Bekleyecegiz ozaman suan henuz guncelleme alan kimse yok sanirim

Üst Alt