Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

Firat1556

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Mi5
Konular
6
Arkadaşlar amma kastiniz güncelleme işini ben mı 5 kullanıyorum şimdiye kadar 5 güncelleme yaptım hiç bir fark yok kullanım açısından aham şaham şekilde o yüzden bu güncellemede aynı şekil olacak ve ben indirmeyi düşünüyorum internete yazık ne zaman Android 7 veya miui 9 gelirse o zaman güncellerim hep miui 8.1.2.0 sonra 8.1.4.0 hep küçük değişimler var azıcık büyük değişim olsun sırf küçük değişim i için 1 GB internete yazık adil kullanım var bu ülkede Google Android 8 hazırlığında tüm cihazlar Android 7 verdi 7.1 verdi 8 bekliyor biz 7 alamadik daha ama yinede xiaomi yazılım için iyi iş çıkartıyor ama ayda 1 küçük değişiklik için güncelleme gönderip her seferinde forumlari doldurmasi yanlış 2 ay bekleyin bence daha çok değişiklik ile yükleyin

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Arkadaşlar amma kastiniz güncelleme işini ben mı 5 kullanıyorum şimdiye kadar 5 güncelleme yaptım hiç bir fark yok kullanım açısından aham şaham şekilde o yüzden bu güncellemede aynı şekil olacak ve ben indirmeyi düşünüyorum internete yazık ne zaman Android 7 veya miui 9 gelirse o zaman güncellerim hep miui 8.1.2.0 sonra 8.1.4.0 hep küçük değişimler var azıcık büyük değişim olsun sırf küçük değişim i için 1 GB internete yazık adil kullanım var bu ülkede Google Android 8 hazırlığında tüm cihazlar Android 7 verdi 7.1 verdi 8 bekliyor biz 7 alamadik daha ama yinede xiaomi yazılım için iyi iş çıkartıyor ama ayda 1 küçük değişiklik için güncelleme gönderip her seferinde forumlari doldurmasi yanlış 2 ay bekleyin bence daha çok değişiklik ile yükleyin
Hocam genel itibariyle haklısınız fakat tek bir hususta size katılmıyorum. O da şu ki; 8.2 mi5'e android 7 ile gelecek zaten. Onun haricinde haklısınız tabi. Şimdilerde en iyi değişiklik beta 7.3.9 ile geldi (ekran kaydetme). Global stabil için o denli bir değişim yok şu anda ve gereksiz sayılabilir bir güncelleme için sürekli kafa yoruyoruz. Versin ekran kaydediciyi o vakit kafa yoralım bari.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ismailbekil16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Sony
Konular
9
Arkadaşlar mi5 e ne zaman kararlı rom 8.2 güncellemesi gelecek

mustafahurma

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Hurm
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
Ben güncellemerden bıktım, 7.3.2 beta dan çıkıp Global MIUI V8.1.4.0 MAAMIDI Kararlı romu kurdum. Android 6.0 destekliyor ama en azından stabil çalışıyor. Gayri güncelleme de istemem. Abuk subuk işler. Sanki memleket kurtarıyoruz.

Huehuexx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
mi5s plus
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Konular
0
Hocam zahmet edip konu geçmişine göz atarsanız bu sorunuzun cevabının defalarca verildiğini görürsünüz.

Bilgilendirme için çok teşekkürler daha yeni üye olduğum için vede işteki yoğunluktan dolayı bakma fırsatım olmamıştı , ayrıca bilgisayar mühendisi olduğum için bende yeni yeni xiaomi ile ilgili geliştirmeler yapmayı deneyeceğim , araştırmalarımda olacaktır , öğrendiklerimi seve seve forumdan paylaşacağım.

İyi Çalışmalar,

iLLegaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi5
Konular
1
Arkadaşlar mi5 e güncelleme geldi otomatik olarak 8.2.1.0 guncellemeden sonra değişiklikleri sizinle paylaşırım.

iLLegaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi5
Konular
1
Hocam genel itibariyle haklısınız fakat tek bir hususta size katılmıyorum. O da şu ki; 8.2 mi5'e android 7 ile gelecek zaten. Onun haricinde haklısınız tabi. Şimdilerde en iyi değişiklik beta 7.3.9 ile geldi (ekran kaydetme). Global stabil için o denli bir değişim yok şu anda ve gereksiz sayılabilir bir güncelleme için sürekli kafa yoruyoruz. Versin ekran kaydediciyi o vakit kafa yoralım bari.

Nerden çıkardınız 8.2 nin nogaut ile geleceğini şuan guncelleniyor telefon notification center ve lock screen dışında güncelleme paketi içermiyor.

dj_fatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
N7100 v Mi5S
Konular
2
Mi5s e gelmedi heralde şuanda kararı 8.0.3.0 dayım gğncelleyicide herhangi birşey yok

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iLLegaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi5
Konular
1
Mi5s e gelmedi heralde şuanda kararı 8.0.3.0 dayım gğncelleyicide herhangi birşey yok

Hocam bölgeyi değiştirerek deneyin birde gerçi bana Türkiye olarak geldi de bir Hindistan yapıp denermisin.

dj_fatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
N7100 v Mi5S
Konular
2
Hocam bölgeyi değiştirerek deneyin birde gerçi bana Türkiye olarak geldi de bir Hindistan yapıp denermisin.

Hocam denedim de olmadı sizinki mi5 sanırım benimki mi5s

Üst Alt