Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

kemli

Bana bir yol ver hele !
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
mi max 64
Konular
20
Allah razi olsun cantara ve omerergul

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
kemli hocam ben konuya gelmeden önce halletmişsiniz, hayırlı olsun :)

Mali1264 hocam bir deneyin eğer olmazsa onan sonra bootloader kilidi açıp yapmanız zorunlu olur.

yasinsil kesinlikle size katılıyorum hocam. Savunma 20'sinden itibaren vereceğiz dedik 20'si demedik şeklinde... Cidden çok saçma.

Mali1264

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Mi max
Konular
0
Cok acemiyim de son kez soru soracam da :) bootloader kilidi kapali ise ve ben bu yontemi yaparsam telefon acilirken mi logosunda kalma gibi bir sorun olmaz demi.sadece guncelleme mi basarisiz olur.

myaman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
mi5
Konular
1
mi5'e güncelleme gelmiyor. Ciğerimiz kurudu. :D

Av.burak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mı 5s
Konular
4
Arkadaşlar çarşamba günü elime aldığım mi5s 32/4 modelden parmak izi noktasında sikintiliyim. Cihazda 8.0.3.0(magmidi) rom yüklü yazıyor. Fakat sizin yazdiklarinizdan anladigim kadarıyla 8.2 diye daha yeni bir rom çıkmış fakat xiaominin sitesinde 8.0.3.0 in güncel rom olduğu yazmakta. Size yukarıdakilere binaen birkaç sorum olacak: 1-) 8.0.3.0 en güncel rom mu? 2-) bu romu yukleyince parmak izi sorunu ortadan kalkar mi?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cok acemiyim de son kez soru soracam da :) bootloader kilidi kapali ise ve ben bu yontemi yaparsam telefon acilirken mi logosunda kalma gibi bir sorun olmaz demi.sadece guncelleme mi basarisiz olur.

Güncelleme başarısız oldu der hocam hiç yüklemez.

Arkadaşlar çarşamba günü elime aldığım mi5s 32/4 modelden parmak izi noktasında sikintiliyim. Cihazda 8.0.3.0(magmidi) rom yüklü yazıyor. Fakat sizin yazdiklarinizdan anladigim kadarıyla 8.2 diye daha yeni bir rom çıkmış fakat xiaominin sitesinde 8.0.3.0 in güncel rom olduğu yazmakta. Size yukarıdakilere binaen birkaç sorum olacak: 1-) 8.0.3.0 en güncel rom mu? 2-) bu romu yukleyince parmak izi sorunu ortadan kalkar mi?

Hocam Mi5s için 8.2 kararlı sürüm güncellemesi henüz yayınlanmadı yani şu an kullandığınız sürüm en son sürümdür.

Bu hafta içerisinde beta sürümün ilk versiyonu yayınlandı ve yükleyen arkadaşlar parmak izi sorununun tamamen giderildiğini belirtiyorlar. Zannediyorum 8.2 kararlı güncellemesi ile bu sorun da çözülecektir.

Av.burak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mı 5s
Konular
4
Tes
Güncelleme başarısız oldu der hocam hiç yüklemez.

Hocam Mi5s için 8.2 kararlı sürüm güncellemesi henüz yayınlanmadı yani şu an kullandığınız sürüm en son sürümdür.

Bu hafta içerisinde beta sürümün ilk versiyonu yayınlandı ve yükleyen arkadaşlar parmak izi sorununun tamamen giderildiğini belirtiyorlar. Zannediyorum 8.2 kararlı güncellemesi ile bu sorun da çözülecektir.
Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun

Üst Alt