Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

eokans

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
okan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Hocam o seçenek cihazınızda yüklü olan romu yeniden indirir. :)
Merhaba Beni bilgilendirebilir misiniz acaba ? sürümüm beta sürümmüş. Şarjım ondan mı çabuk bitiyordur acaba ? Bir de kararlı roma geçsem cihazdaki bilgiler siliniyor mu ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba Beni bilgilendirebilir misiniz acaba ? sürümüm beta sürümmüş. Şarjım ondan mı çabuk bitiyordur acaba ? Bir de kararlı roma geçsem cihazdaki bilgiler siliniyor mu ?

Merhaba hocam. Beta sürüm her hafta güncelleme alan üzerinde yeni değişikliklerin test edildiği sürümdür. Dolayısıyla batarya tüketiminin fazla olması vb. sorunlar bu romlarda daha sık görülür. Ancak bazı beta sürümleri kararlı sürümlere kıyasla daha iyi batarya performansı da sunabilir. En sağlıklı bilgiyi sizinle aynı cihazı ve aynı rom sürümünü kullanan bir başka arkadaştan alabilirsiniz. Benim elimde sizin cihazınızdan olmadığı için maalesef test edemiyorum.

Normal şartlarda betadan kararlı sürüme geçişte tüm verileri silmeniz gerekmez ancak bu veriler silinmediği taktirde yeni sürümünüzle uyumsuzluklar gösterebileceği için tam bir temizlik yaparak kurulmasını tavsiye ederim aksi halde cihazınızdan tam verim alamazsınız.

Bunların dışında öncelikle sıkça sorulan sorular bölümüne göz atabilirsiniz. Pek çok sorunuza cevap olacaktır tahmin ediyorum :)

eokans

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
okan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Merhaba hocam. Beta sürüm her hafta güncelleme alan üzerinde yeni değişikliklerin test edildiği sürümdür. Dolayısıyla batarya tüketiminin fazla olması vb. sorunlar bu romlarda daha sık görülür. Ancak bazı beta sürümleri kararlı sürümlere kıyasla daha iyi batarya performansı da sunabilir. En sağlıklı bilgiyi sizinle aynı cihazı ve aynı rom sürümünü kullanan bir başka arkadaştan alabilirsiniz. Benim elimde sizin cihazınızdan olmadığı için maalesef test edemiyorum.

Normal şartlarda betadan kararlı sürüme geçişte tüm verileri silmeniz gerekmez ancak bu veriler silinmediği taktirde yeni sürümünüzle uyumsuzluklar gösterebileceği için tam bir temizlik yaparak kurulmasını tavsiye ederim aksi halde cihazınızdan tam verim alamazsınız.

Bunların dışında öncelikle sıkça sorulan sorular bölümüne göz atabilirsiniz. Pek çok sorunuza cevap olacaktır tahmin ediyorum :)
Telefonu wifi açık şekilde bıraktığımda gece 12 den sabah 8 e kadar %10-15 civarı şarjı azalmış oluyor. Sizce normal mi ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Telefonu wifi açık şekilde bıraktığımda gece 12 den sabah 8 e kadar %10-15 civarı şarjı azalmış oluyor. Sizce normal mi ?

Biraz fazla gibi hocam. Diğer çalışan uygulamaları da bir kontrol edin isterseniz.

imazit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olabilirmi! Bu son yazılım güncellemesi redmi note 3 pro global versiyon için gelmiyecekmi hiçbir zaman???

eskilerdenbirdost

Hürmet sana , ey şan dolu sancağım.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
İphone 6s
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Arkadaşlar binlerce şey yazılmış şimdi bilen ve kuran birisi bize tarif eder ve linklerini verebilirse çok makbule geçer

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Arkadaşlar binlerce şey yazılmış şimdi bilen ve kuran birisi bize tarif eder ve linklerini verebilirse çok makbule geçer
Hocam geçmiş sayfalarda link mevcut. Oaradan indirip dosyalarda yeni klasör açarak oraya taşıyın. Daha sonra güncelleyiciyi açıp sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklayıp "güncelleme paketini seçin" bölümünü seçin ve yeni açtığınız dosyayı bulup indirdiğiniz romu seçip arkanıza yaslanın ve gerisini telefona bırakın..

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eskilerdenbirdost

Hürmet sana , ey şan dolu sancağım.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
İphone 6s
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Hocam geçmiş sayfalarda link mevcut. Oaradan indirip dosyalarda yeni klasör açarak oraya taşıyın. Daha sonra güncelleyiciyi açıp sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklayıp "güncelleme paketini seçin" bölümünü seçin ve yeni açtığınız dosyayı bulup indirdiğiniz romu seçip arkanıza yaslanın ve gerisini telefona bırakın..

Sağol hocamda 50 sayfada 20 şey yazıyor nasıl bulabilirim en azından tarif et

muzaffer_coskun_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muzaffer
Cihazım
mi 5
Konular
9
Arkadaşlar ben 30 dakika önce 8.2.1.0 yükledim bir sıkıntı şuan yok verilen linkten indirip kurdum sizde kurabilirsiniz benim telefonum mi5

Üst Alt