- Adım
- erhan
- Cihazım
- mi 4, mi 5S
- Konular
- 54
5 saati gördü yapınca.Hocam sonucu banada belirtirseniz çok sevinirim
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 saati gördü yapınca.Hocam sonucu banada belirtirseniz çok sevinirim
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 2. uygulamayi kurup actiktan sonra pil ℅100 iken l pilin tamamen bitmesinimi beklediniz5 saati gördü yapınca.
Evet şuanda ben seni kontrol ettim miui sitesinde hâlâ 8.1.4 güncellemesi bulunuyorMi5 icin daha hic bi hareket yok
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhtemelen sizde Çin romu değil Fake rom var. Tabi buradan falcılık yapmak ile olmaz. En güzeli telefonun about kısmının ekran görüntüsünü atın.Ondan demedim ben telefonu yeni aldım ve Çin sürümü mevcut şuan ancak güncelleme filan gelmedi hala miu 7 kullaniyorum.Eger gelmeyecekse indirip onu kurayım diye sordum![]()
Beta rom adı da üzerinde olduğu üzere beta bir romdur. Kararlı sürüm haline gelmesi elbet zaman alacaktır. Şu anda bu zaman içerisindeyiz. Kararlı hale gelince mesela Miui 8.3 yada MIUI 9 diye Android N sürümü verilir.Android 7, N?? Ayrıca sürümler farklı diyeceksin ben beta miui 8 deyim, android 7 n kullanıyorken 8. 3 kararlı nasıl 7 kullanmıyor anlamadım.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiçbir telefona aynı anda güncelleme gelmez. Server’lar kaldırmaz zaten bunu. Bir şekilde peyderpey dağıtım yapılmaktadır.güncellemeler 8,2 için örneğin tüm mi max telefonlara aynı anda mı geliyor yoksa herkese farklı günlerde gelme durumu var mı 8.2 ye güncelleme alan arkadaşlar varmış mi max de
Resimden görüldüğü kadarıyla sizde 8.1.1.0 sürümü yüklü. Gelen güncelleme 8.1.6.0. Aynı değil.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ekran fotosu alabilirmiyim mi5 için ne kadar sürdü indirmesikonunun ilk sayfasındaki linkten indirdim. Türkçe . sorun yok yani.
1,2,3,4,5 lerin olduğunu niye düşündünüz ki? 8.1.6.0 dan önceki son versiyon 8.1.1.0 imiş zaten.Benim telefonda redmi not 3 pro. Sürekli guncelleme alan bir sürüm yüklü su anda( 8.1.1.0.) ancak simdi 8.1.6.0. sürüm geldigini görünce bana 8.1.1.2-3-4-5 ler gelmemiş anladigim kadarıyla. Neden gelmedi acaba...
Xiaomi & Subaru Forester 2010