Arkadasim islemcin zaten son hizda calisiyor mesaj yazarken bile ama ekrana dokunmadigin an 307 mhz cekiyor hepsini android 7 ile gelen hata bu cogu telefonda gostermiyor cekirdekler kapali gorunuyorEvet şimdi ben de farkettim, bu da gereksiz kullanılan işlemciyi pasif hale getirip daha uzun pil ömrü demek oluyor. Bilinçli yapılan bir şey olabilir. Zaten sürekli 2.15 de çalışsa pil dayanmaz sürekli ısınır telefon.
orijinal şarj cihazı ile 30 dk da %52 şarj oluğunu gördüm.Şarj olma konusu nasıl sizde?
Demek ki bana öyle geldi. Daha dikkatli inceleyim.orijinal şarj cihazı ile 30 dk da %52 şarj oluğunu gördüm.
Benim için çok bi sorun değil zaten böyle görünmesi herhangi bir performans düşüklüğü yok zaten arkadaşımArkadasim islemcin zaten son hizda calisiyor mesaj yazarken bile ama ekrana dokunmadigin an 307 mhz cekiyor hepsini android 7 ile gelen hata bu cogu telefonda gostermiyor cekirdekler kapali gorunuyor
Pil konusunda katılmıyorum. Daha önce denemediğim yöntem kalmadı. Ekran süresi olarak 3 saat 45 dk yı geçemedim. Ama bu 8.2.2 sürümüne bugün geçtim ve pil inanılmaz derecede düzeldi. Şuan %57 şarjım var ve şuana kadarki ekran sürem 2 saat 15 dk.Arkadaşlar merhaba, izlenimlerimi aktarayim.
1- Slide yani yatay kaydirmalarda %90-95 iyileştirme olmuş.
2- Arayüzde ki çoğu saçmalama düzeltilmiş.
3- Google Play fixlenmiş. Kablosuz bekleniyor sorunu düzeltilmiş.
4- Sizde de öylemi bilmem ama wifi ve internet hızlarında artış hissettim.
5- Performans olarak sorun yok şimdilik.
6- Kesinlikle pil daha hızlı tükeniyor.
7-Kilit ekranında iyileştirme olmuş.
8-Bildirim.ekranında iyileştirme var.
Şimdilik izlenimlerim bunlar arkadaşlar. Herkes farkettilerini sorunları maddeler halinde yazarsa daha açıklayıcı olur bence. İyi forumlar.