Hayır silinmez çin romu yüklemediğiniz sürece silinmezYani normal her telefonda nasıl fabrika ayarlarına dönderiliyorsa o şekilde yani
Ana menü tuşundan ister sağa geri tuşuna doğru, ister sola menü tuşuna doğru çekerseniz tek el modu açılacaktır.arkadaşlar merhaba
tek el modu çalışmıyor anlayamadım nasıl olacak. Ortadan yana çekiyorum ama maledef olmuoyr. 8.1.2.0 sürüm kararlı
Forumu biraz incelerseniz ücretli olarak yapabilecek kişileri görebilirsiniz. Yanlış anlamalara sebep olduğu için direkt olarak ben ücretli yaparım şeklinde mesajlara artık izin verilmiyor.Ben bu işlerden pek anlamıyorum açıkçası bunu ücret karşılığı yaptırabilirmiyim acaba? Bide bilginiz varsa ne kadara yaparlar.
Şimdi bendeki cakma rommu ?Global değil global stabil 8.0.4.0
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son yayınlanmış global stabil rom 8.0.4.0 bu konuyu açtığımda bende bilmiyordum pek xiaomi yi miui forumdan download deyip görebilirsiniz romlarıŞimdi bendeki cakma rommu ?
Ana menü tuşundan ister sağa geri tuşuna doğru, ister sola menü tuşuna doğru çekerseniz tek el modu açılacaktır.
Forumu biraz incelerseniz ücretli olarak yapabilecek kişileri görebilirsiniz. Yanlış anlamalara sebep olduğu için direkt olarak ben ücretli yaparım şeklinde mesajlara artık izin verilmiyor.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk