Yardım Miui 7 Sistem Uygulamalarına Ait İzinleri Değiştirebilir

m4z0th

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mutlu
Cihazım
S4 i9500
Konular
1
Merhabalar. Yeni bir Miui kullanıcısıyım ve de foruma yeni üye oldum. Sorumla ilgili forum içi bir araştırma yaptım ama cevap bulmayı beceremedim. Samsung Galaxy S4 i9500 telefonuma gtbluesky 6.6.3 (MIUI7) ported romu yükledim. Öğrenmek istediğim güvenlik uygulaması, izin yöneticisi ile yada 3. parti bir uygulama aracılığıyla sistemle birlikte gelen ve de güvenlik uygulamasının izinler bölümünde görünmeyen sistem uygulamalarına ait izinleri değiştirebilir miyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Son düzenleme:

m4z0th

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mutlu
Cihazım
S4 i9500
Konular
1
Yardımın için teşekkürler sana da zahmet oldu.

Son düzenleme:
Oyla:

m4z0th

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mutlu
Cihazım
S4 i9500
Konular
1
İnceledim videoyu. alıcı yöneticisindeki autostart ayarları android.intent.action dosyalarıyla ilgli dediğin gibi tehlikeli :) benim değiştirmek istediğim izin yöneticisindeki android.permission dosyaları ile ilgili ayarlar. Örnek olarak pusulanın çalışmasını engellemek değil de pusulanın çalışırken kamerayı kullanma iznini iptal etmek. Yine de teşekkür ederim ilgine alakana, zahmet verdin bir sürü. Üst düzey arkadaşlardan da birşey beklemiyorum artıkın. Malum onlar çok yükseklerde ben çok alt düzeyim. Yüz kişi bakmış konuya senin dışında selam bile veren yok. Vesselam ;)

Oyla:

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular