Soru Miui 7 beta kullananlara

harbor26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
20
Miui7 beta kullanan arkadaşlar, Android işletim sistemi L olduğundan soruyorum. Ne zamandır olmasını istediğim birşeydi. Örnek verecek olursak, whatsapp, facebook, gibi uygulamalara girdiğimizde bildirim çubuğu uygulamaya göre renk değiştiriyormu ? Yoksa hala stabil siyah mı oluyor ? Şimdiden teşekkürler :)

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Ne kadar anlamsız birsey arkadaş niye kitkat tabanlı çok enteresan iş yapıyorlar. Samsung gibi sallamaya başladılar

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

harbor26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyide m7 kitkat tabanı sadece Discovery,Samsung falan için çıkarılan custom rom'larda değilmiydi ?

Oyla:

xxSpecter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
RM 3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Şuan MIUI 7 yüklü bende. Telefon Mi3. Kitkat tabanlı bu rom. Zaten Xiaomi yaptığı abuk şeylerden sonra gözümden düştü. Elimde K3 Note var, satıp ona geçeceğim. İyice zırvaladılar.

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam şu an KitKat olduğunu duyunca bana da garip geldi. Zaten görsel anlamda çok bir eşey değişmeyen MIUI7 iyice gözümden düştü. Hala KitKat kullanan mı kaldı? Android M, Nexus Geliştiriciler için yayınlanmışken, hala KitKat kullanmak biraz baştan savma değil mi?

Oyla:

PlayLoud

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Mi4
Konular
2
Arkadaslar Miui romdan bahsediyoruz. Bu romun kikat yada lollipop tabanli olmasinin ne onemi varki? Onemli olan stabil , hizli ve şık bir sistem olmasi. Miui 7 ile cihaz cok daha hizlanmis ve sarj tuketimide gelistirilmis. Ayarlarda kitkat yazsa ne olur lollipop yazsa ne olur? Her guncelleme ile dahada yavaslayan ve stabilitesini kaybetip kullanilmaz hale gelen iphonelar gibimi yapsalardi yani? Takilmayin boyle seylere Miui 7 nin tadini cikarin , cihaz ucuyor resmen.

Oyla:
Üst Alt