Haber MIUI 7.2 İkinci Parti cihazlara gelmeye başladı

MIUI ın 7.2 sürümü geçen hafta çıkmıştı ilk parti cihazları bildiğiniz gibi daha önceki haberlerimizde belirtmiştik ilk toplu güncellemedeki cihazlar ise şunlardı Mi 5 , Mi 4S , Mi Not Pro , Mi 4c , Mi Pad 1, redmi 4G Note (Tek SIM), ve redmi 1S .

Güzel haber ikinci partideki cihazlarada bu güncelleme dağıtıldı ve o cihazlar ise şunlar Mi Note, Mi 3, Mi 4, Mi 4i, Mi 2/2S, Mi Pad 2, Redmi 3, Redmi Note 3, Redmi Note 2, Redmi Note 4G (ÇIFT SIM), Redmi Note 3G, Redmi 2A, ve Redmi 2.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

yakında cihazınıza ota yoluyla verilecek bu güncelleme ama beklemek istemeyenler resmi MIUI forumundan indirebilir.

indirme linki:

kaynak:

Son düzenleme:

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Sanırım bu global kararlı (stabil) sürüm değil, çin işi bu rom :) Cihazımda global kararlı (stabil) sürüm 7.1.1.0 var, güncellemede ve forumda birşey görünmüyor.
kararlı sürüm çıkmadı geçen hafta ki haberde belirtmiştim bunu :) haberlerimi iyi takip etmiyorsunuz herhalde darıldım :)

Justcause

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 3
Konular
4
Arkadaslar benim redmi note 3 cihazimda sürümüm MİUİ 7 Global 5.12.10 |Beta guncelleme almam için ekstradan farkli bi roma gecmem gerekir mi?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaslar benim redmi note 3 cihazimda sürümüm MİUİ 7 Global 5.12.10 |Beta guncelleme almam için ekstradan farkli bi roma gecmem gerekir mi?
Beta güncelleme almak için beta rom yüklü olması lazım. Sizde global sürüm yüklü olduğu için sadece global güncelleme çıkarsa alırsınız.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Justcause

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 3
Konular
4
Oradaki yazdığım seyi yanlis anladın heralde beta guncellemesi almak icin degil benim telin sürümü beta onu belirttim orda suan yayinlanan guncelleme gelir mi bana
Beta güncelleme almak için beta rom yüklü olması lazım. Sizde global sürüm yüklü olduğu için sadece global güncelleme çıkarsa alırsınız.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Oradaki yazdığım seyi yanlis anladın heralde beta guncellemesi almak icin degil benim telin sürümü beta onu belirttim orda suan yayinlanan guncelleme gelir mi bana
Sınav stresinden biraz değişik yazmışım. Şöyle düzeltelim.
Beta sürüm güncellemelerini almak için mevcut sürümün de beta olması gerekir.
Kararlı yani Stable sürüm güncellemelerini almak için de mevcut sürümün kararlı olması gerekir.

Bu konu kararlı sürümün yayınlaması ile ilgili olduğuna ve sizin mevcut sürümünüz Beta olduğuna göre bu güncellemeyi alamazsınız.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
Peki sizce 4.4.4 kit kat daha iyi değil mi lolipopdan ya da marshmlewdon çünkü hatirlayin Sony. Z3 kullanan oldu mu bilmem kesinlikle 4.4.4 ken çok daha verimli ve akiciydi ben inanmıyorum daha iyi iyilestirdiklerine bana gore Kit Kat daha stabil

deptor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
deptor
Cihazım
Mi4 Lte
Konular
0
Bencede mi4' için 4.4.4. Su anda çok performanslı ve uyumlu çalışıyor. Yalnız tabiki de android 6 nasıl olur bilemiyoruz. Belki de aynı performansı gösterebilir ama çok yükleme yanlısı da değilim.

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
Kesinlikle KitKat daha stabil

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
redminote 3 bootloader kilidim kapalı. hangisini indirmeliyim ilk linkimi 2. yimi

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Üst Alt