-fastboot oem edl - kod bu demi aynen
U usernamedeletedvision Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Özgür Cihazım Poco X3 NFC Meslek Danışman Konum Ankara Katılım 22 Kasım 2016 Konular 23 Mesajlar 176 Tepkime puanı 30 Puanları 28 15 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 Moryka' Alıntı: -fastboot oem edl - kod bu demi Genişletmek için tıkla ... aynen
Moryka Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emre Cihazım Xiaomi Mi5 Meslek Öğrenci Yaş 26 Konum Zonguldak Katılım 28 Kasım 2016 Konular 18 Mesajlar 225 Tepkime puanı 26 Puanları 28 15 Şubat 2017 #12 hocam bi dk sizi beklerken kapanmadan flash yaptım eski mi flash ile hala kapanmadı onu bekliyorum
U usernamedeletedvision Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Özgür Cihazım Poco X3 NFC Meslek Danışman Konum Ankara Katılım 22 Kasım 2016 Konular 23 Mesajlar 176 Tepkime puanı 30 Puanları 28 15 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #13 Moryka' Alıntı: hocam bi dk sizi beklerken kapanmadan flash yaptım eski mi flash ile hala kapanmadı onu bekliyorum Genişletmek için tıkla ... eski miflash toolla yapabilir misin?
Moryka' Alıntı: hocam bi dk sizi beklerken kapanmadan flash yaptım eski mi flash ile hala kapanmadı onu bekliyorum Genişletmek için tıkla ... eski miflash toolla yapabilir misin?
U usernamedeletedvision Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Özgür Cihazım Poco X3 NFC Meslek Danışman Konum Ankara Katılım 22 Kasım 2016 Konular 23 Mesajlar 176 Tepkime puanı 30 Puanları 28 15 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 usernamedeletedvision' Alıntı: eski miflash toolla yapabilir misin? Genişletmek için tıkla ... eski miflashla düzeldi mi doğru mu anladım Son düzenleme: 16 Şubat 2017
usernamedeletedvision' Alıntı: eski miflash toolla yapabilir misin? Genişletmek için tıkla ... eski miflashla düzeldi mi doğru mu anladım
Moryka Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emre Cihazım Xiaomi Mi5 Meslek Öğrenci Yaş 26 Konum Zonguldak Katılım 28 Kasım 2016 Konular 18 Mesajlar 225 Tepkime puanı 26 Puanları 28 15 Şubat 2017 #15 telefon hala beklemede bekliyorum açılsın düzelirse yazacam
U usernamedeletedvision Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Özgür Cihazım Poco X3 NFC Meslek Danışman Konum Ankara Katılım 22 Kasım 2016 Konular 23 Mesajlar 176 Tepkime puanı 30 Puanları 28 15 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Moryka' Alıntı: telefon hala beklemede bekliyorum açılsın düzelirse yazacam Genişletmek için tıkla ... tmm eğer edl moduna geçmezse şöyle yapın: fastboot modunda eski miflashla miui fastboot romla flashlayın. Ondan sonrası olacaktır
Moryka' Alıntı: telefon hala beklemede bekliyorum açılsın düzelirse yazacam Genişletmek için tıkla ... tmm eğer edl moduna geçmezse şöyle yapın: fastboot modunda eski miflashla miui fastboot romla flashlayın. Ondan sonrası olacaktır
Moryka Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emre Cihazım Xiaomi Mi5 Meslek Öğrenci Yaş 26 Konum Zonguldak Katılım 28 Kasım 2016 Konular 18 Mesajlar 225 Tepkime puanı 26 Puanları 28 15 Şubat 2017 #17 tamamdır hocam düzeldi saolun yardımınız için iyi akşamlar
U usernamedeletedvision Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Özgür Cihazım Poco X3 NFC Meslek Danışman Konum Ankara Katılım 22 Kasım 2016 Konular 23 Mesajlar 176 Tepkime puanı 30 Puanları 28 15 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 Moryka' Alıntı: tamamdır hocam düzeldi saolun yardımınız için iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... güle güle kullanın yeniden twrp kuracak mısınız
Moryka' Alıntı: tamamdır hocam düzeldi saolun yardımınız için iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... güle güle kullanın yeniden twrp kuracak mısınız
Moryka Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emre Cihazım Xiaomi Mi5 Meslek Öğrenci Yaş 26 Konum Zonguldak Katılım 28 Kasım 2016 Konular 18 Mesajlar 225 Tepkime puanı 26 Puanları 28 15 Şubat 2017 #19 evet kuruyorum çünkü parmak izi ve durum çubuğunu 5*4 yapacam
U usernamedeletedvision Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Özgür Cihazım Poco X3 NFC Meslek Danışman Konum Ankara Katılım 22 Kasım 2016 Konular 23 Mesajlar 176 Tepkime puanı 30 Puanları 28 15 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #20 Moryka' Alıntı: evet kuruyorum çünkü parmak izi ve durum çubuğunu 5*4 yapacam Genişletmek için tıkla ... kurmayı biliyosanız yardıma gerek yoktur inşallah
Moryka' Alıntı: evet kuruyorum çünkü parmak izi ve durum çubuğunu 5*4 yapacam Genişletmek için tıkla ... kurmayı biliyosanız yardıma gerek yoktur inşallah