- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
Hayır öyle değil. Dediğim şey OTA ile ilgili sadece. Yani bu hafta diyelim ki rehber, mesajlar ve sistem kütüphanelerinde güncelleme yapıldı ve dağıtıldı. 80MB dosya boyutuyla herkes indirip yükledi ama siz yüklemediniz. Daha sonraki hafta hesap makinesi, kamera ve bildirimlerde güncelleme yapıldı ve dağıtıldı. Bu sefer de 120Mb boyutuyla herkes indirip yükledi ama siz bunu bu şekilde yükleyemezsiniz. Çünkü sistem uygulamaları birçok ortak kütüphane kullanır. Daha önceki güncellemede yapılan değişiklikler sizde bulunmadığı için bu güncelleme ile yapılan değişiklikler çalışmayacak. Bu nedenle size 120Mb değil tüm romun güncellemesi yani birkaç GB boyutuyla güncelleme gelecek.Aaaa Birdakika Hocam Öncelikle Bilgilendirdiğiniz İçin Çok Ama Çok teşekkür Ederim. şimdi Bu Anroid 7,0 Güncellemesi Çıktığında Ben Önce Kişilerin Kullanımına Göre İyimi Kötümü Diye Araştırdıktan Sonra Şndirip Kurma Taraftarıydım. Neyse Onu İndirmedim. Sonra Bu Güncelleme Çıktı hemen indirip Kurdum. ve Şimdi Bundan Sonraki Güğncellemeleri ben Alamayacakmıyım. Global Beta Sürümünü Kullanıyorum.
Sent from my MI 5 using Tapatalk