İnceleme Miui 7.2.9 Güncelleme Özetleri

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Aaaa Birdakika Hocam Öncelikle Bilgilendirdiğiniz İçin Çok Ama Çok teşekkür Ederim. şimdi Bu Anroid 7,0 Güncellemesi Çıktığında Ben Önce Kişilerin Kullanımına Göre İyimi Kötümü Diye Araştırdıktan Sonra Şndirip Kurma Taraftarıydım. Neyse Onu İndirmedim. Sonra Bu Güncelleme Çıktı hemen indirip Kurdum. ve Şimdi Bundan Sonraki Güğncellemeleri ben Alamayacakmıyım. Global Beta Sürümünü Kullanıyorum.
Hayır öyle değil. Dediğim şey OTA ile ilgili sadece. Yani bu hafta diyelim ki rehber, mesajlar ve sistem kütüphanelerinde güncelleme yapıldı ve dağıtıldı. 80MB dosya boyutuyla herkes indirip yükledi ama siz yüklemediniz. Daha sonraki hafta hesap makinesi, kamera ve bildirimlerde güncelleme yapıldı ve dağıtıldı. Bu sefer de 120Mb boyutuyla herkes indirip yükledi ama siz bunu bu şekilde yükleyemezsiniz. Çünkü sistem uygulamaları birçok ortak kütüphane kullanır. Daha önceki güncellemede yapılan değişiklikler sizde bulunmadığı için bu güncelleme ile yapılan değişiklikler çalışmayacak. Bu nedenle size 120Mb değil tüm romun güncellemesi yani birkaç GB boyutuyla güncelleme gelecek.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
tahmini stabiller ne zaman yayınlanır
20 Şubat 2017 de gelecek 8.2 olarak

HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ALBAY PARS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
BAHA BERK
Cihazım
KIRILDI
Konular
13
Hayır öyle değil. Dediğim şey OTA ile ilgili sadece. Yani bu hafta diyelim ki rehber, mesajlar ve sistem kütüphanelerinde güncelleme yapıldı ve dağıtıldı. 80MB dosya boyutuyla herkes indirip yükledi ama siz yüklemediniz. Daha sonraki hafta hesap makinesi, kamera ve bildirimlerde güncelleme yapıldı ve dağıtıldı. Bu sefer de 120Mb boyutuyla herkes indirip yükledi ama siz bunu bu şekilde yükleyemezsiniz. Çünkü sistem uygulamaları birçok ortak kütüphane kullanır. Daha önceki güncellemede yapılan değişiklikler sizde bulunmadığı için bu güncelleme ile yapılan değişiklikler çalışmayacak. Bu nedenle size 120Mb değil tüm romun güncellemesi yani birkaç GB boyutuyla güncelleme gelecek.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Hım Anladım Hocam. Yani Elinde Sonunda Gelecek Ama Toplu gelecek DOğrumudur.

Üst Alt