Haber MIUI 7.1 Global Stabil Sürüm 5 Ocakta Yayınlanacak

İlk stabil sürümün üzerinden 2 ay geçmesinden sonra MIUI yeni yıla yeni bir başlangıç yaparak 7.1 Stabil sürümünü 5 ocakta yayınlayacağını duyurdu.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MIUI 7.1 Güncellemesi alacak olan cihaz listesi şu şekilde;

Mi 3, Mi 4, Mi Note, Mi 4i, Redmi Note 4G, Redmi 2 / Prime, Redmi 1S, Redmi Note Prime, Redmi Note 2, Redmi Note 3G, Mi Pad

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Arkadaslar gelecek guncellemede 7.1.2.0 olacak. 7.1.1.0 da hata vardi bende suan 7.1 deyim. Guncellemeyi geri cektiler ama bende yuklemis oldum ve kullaniyorum. 7.1.2.0 daha az hatasiz bi guncelleme olacak :)

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
LTE Cu yazması zaten 4G modeller için normal bir durum. Ama 7.1 güncellemesini nasıl herkesten önce almış onu tam bilemedim :) şanslı bir arkadaş sanırım.
Ayni guncellemeyi bnde almistim ama telefon da rom degisikligi yaptikdan snra tekrar alamadim geri cekilmis guncelleme

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Ve suan da ayni guncelleme tekrar gozukuyor tekrar yayinlanmis
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Guncellemeyi smdi yukledim muzik uygulamasi kaldirilmis xiaomi biraz cuvalladi sanirim

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Android Kitkat güncellemeleri,M çalışmaları için durdurulmuştu diye duymuştum.Şuan bu güncelleme M olmazsa kendileri ile çelişmiş olacaklar ama hocam..
Gerçekten garipsemeye başladım.
Aslında olay gayet açık. Android M alacak ve şu anda Beta olarak testleri yapılan bir kaç cihaz var. Zaten bu cihazlara haftalık güncellemeler 1-2 haftadır gelmiyor ve güncellemelerin durdurulduğu da resmi siteden açıklandı.
Bu gelen güncellemenin ise Android M ile ilgisi yok. Zaman zaman yapılan Stabil güncellemelerden birisi. Son güncelleme 2 ay önce yapılmış.
Yani zaten şu anda cihazdaki Android versiyonu neyse yine aynı versiyon olacak.

Ayrıca durdurulmuş olan KitKat güncellemeleri, Beta olan romların güncellemeleri, kararlı sürümün güncellemeleri değil. Bu yönde herhangi bir açıklama da olmadı zaten.

Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar resimde gördügünüz gibi Mİ4 LTE-CU yazıyor rom yanlışmı bizdemi bir hata var anlayamadım bir türlü? Sayın adminler bir açklama yaparmısınız. Şuan arkadaşın içine bir kuşku düşürdüm :) adam beni arayıp soruyor. HiddeNKinG adibelli admin bir açıklama yaparmısın arkadaş Mi4-lte telefonu bizzat buradan almış güncellemeden sonra MI 4LTE-CU yazması içine bir şüpe düşmesine neden oldu bu neyin nesidir?
Şüphe düşmesi derken nasıl bir şüphe? Yani ne olabilir ki? Sahte cihaz olsa hiç güncelleme gelmez. Telefon aslında başka bir model olsa Mi4 güncellemesini nasıl alıyor? Zaten telefonu buradan yada Semers'ten aldıysa bir sorun da olamaz.
Ne bileyim anlayamadım.

Diğer arkadaşlar için de yazayım.
Niçin bu kadar çok takılı kalındığını da anlamış değilim. Ortalığı bu kadar velveleye verecek ne var?
Demek ki bir ara bu güncelleme verildi, sonra bir sorun görülüp geri çekildi. O esnada da güncellemeyi alanlar almış oldu. Şimdi o sorunlar da giderildi ve yeniden sunuluyor.
Ne olmuş yani birisi önce almış, birisi sonra almışsa. Memleket meselesi yaptınız.

excalance

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
4
Ne gibi yenilikler var veya degisiklikler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gönüldaş

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gönüldaş
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Grafiker
Konular
5
LTE Cu yazması zaten 4G modeller için normal bir durum. Ama 7.1 güncellemesini nasıl herkesten önce almış onu tam bilemedim :) şanslı bir arkadaş sanırım.
Bende anlamadım ama LTE cu kısmına takılmıştık arkadaşla açıkladığınız için iyi oldu.

Gönüldaş

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gönüldaş
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Grafiker
Konular
5
Şüphe düşmesi derken nasıl bir şüphe? Yani ne olabilir ki? Sahte cihaz olsa hiç güncelleme gelmez. Telefon aslında başka bir model olsa Mi4 güncellemesini nasıl alıyor? Zaten telefonu buradan yada Semers'ten aldıysa bir sorun da olamaz.
Ne bileyim anlayamadım.

Diğer arkadaşlar için de yazayım.
Niçin bu kadar çok takılı kalındığını da anlamış değilim. Ortalığı bu kadar velveleye verecek ne var?
Demek ki bir ara bu güncelleme verildi, sonra bir sorun görülüp geri çekildi. O esnada da güncellemeyi alanlar almış oldu. Şimdi o sorunlar da giderildi ve yeniden sunuluyor.
Ne olmuş yani birisi önce almış, birisi sonra almışsa. Memleket meselesi yaptınız.
Yok yanlış anlama arkadaşım arkadaşla biz LTE-CU yazısına takılmıştık. Sağ olsun HiddeNKinG arkadaş açıkladı o olayı bize de. Ben buradan telefon almadım ama alan bir kaç arkadaşım çok ama çok memnunlar. Nasipse bende Mİ5 alacağım tabi getirirseniz :)

Üst Alt