Miui 7.1 Global Kararlı Yapı Tam Değişikliği

Gencfb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Celalettin
Cihazım
Xiaomi mi4w
Konular
0
Peki tekrar bi önceki orijinal sirume gecsem olurmu

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Peki tekrar bi önceki orijinal sirume gecsem olurmu
Eğer cihazınız stabil yani kararlı sürüme sahip ise kararlı güncellemeleri alırsınız. Developer sürüme sahipse developer hakkında güncellemelerini alırsınız.
Buna göre neyi almak istiyorsanız telefonunuzun sürümünü ona göre yüklemeniz gerekir. Eğer manuel olarak rom yüklemeniz gerekiyorsa zaten son sürümü yüklersiniz olur biter. Bundan sonraki güncellemeler de otomatik olarak gelir. Daha önce de birçok defa yazıldığı gibi kararlı sürüm güncellemeleri aylar sonra gelebilir. Mesela bundan önceki kararlı sürüm 2 aydan fazla bir süre önce gelmişti.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hypnox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Appo
Cihazım
Mi4w
Konular
2
Bende mi4 lte mevcut. geçen aylarda bi güncelleme almıştım otomatik olarak. fakat yeni güncellemeyi alamadım. kendim mi indirmem gerekiyor?

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
merhaba arkadaşlar mi4 cihazımı güncelledikten sonra telefondan tapatalk ile foruma bağlanamıyorum ağ hatası lütfen daha sonra tekrar deneyin diye hata veriyor böyle bir hata ile karşılaşan varmı veya çözümünü bilen teşekkürler

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
merhaba arkadaşlar mi4 cihazımı güncelledikten sonra telefondan tapatalk ile foruma bağlanamıyorum ağ hatası lütfen daha sonra tekrar deneyin diye hata veriyor böyle bir hata ile karşılaşan varmı veya çözümünü bilen teşekkürler
Tapatalk verilerini silmeyi denediniz mi?

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51

hocam wi fi üzerinden değil mobil veri üzerinden bağlı şuan ayrıca tapatalk üzerinden başka forumlara bağlanıyorum bizim bu foruma bağlanamıyorum sadece
şimdi tekrar denedim maxicep bağlanabiliyorum miuiturkiye seçtiğim zaman tapatalk hizmeti şuanda kullanılamıyor lütfen sonra tekrar deneyin forum şifreniz ile oturum açın bu uyarıyı verdi forum şifresi ile oturum açın a tıklayınca kullanıcı adını ve şifreyi giriyorum bu sefer ağ hatası veriyor

Son düzenleme:

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
hocam wi fi üzerinden değil mobil veri üzerinden bağlı şuan ayrıca tapatalk üzerinden başka forumlara bağlanıyorum bizim bu foruma bağlanamıyorum sadece
Wifi üzerinden birde deneyin

Üst Alt