Stabil sürüme geçersen haftalık güncelleme alamazsın.hakan hocam benim telefonum redmi note 2 MIUI Sürümü : MIUI 7 by xiaomi.eu5.12.31 Geliştirici Sürümü yazıyor bende bu 7.1 güncellemesini alabilecekmiyim daha güncelleme gelmedide bana
Eğer bu hata genel ise güncellemede düzeltirler. Güncellemeyi beklemen gerekecekMerhabalar ;
Fix - Google klavye güncellemesi (11-26)
Sanırım bu güncelleme sonrası oluşan bir hatadan bahsetmek istiyorum. Telefonumun varsayılan klavyesi swift key olarak ayarlı ancak belirli bir süre geçtikten sonra yada ram temizleyicisini çaliştirdiktan sonra varsayılan klavye google klavye olarak değişiyor ve her seferinde ayarlara girerek varsayılan klavyeyi swift key olarak atamam gerekiyor.güncelleme öncesi böyle bir problem yoktu lütfen destek teşekkürler.
Eğer bu hata genel ise güncellemede düzeltirler. Güncellemeyi beklemen gerekecek
Arkadaşlar forumdaki bir arkadaşımız catlax66 sayesinde sorunu geçicı olsada çözdüm çok teşekkürler.Genel olup olmadığı ile ilgili bir bilgim yok diğer kullanıcı arkadaşlardan yorum almak gerekir ancak çok sinir bozucu bir durum her seferinden klavye ayarını yapılandırmak![]()
Beyler benim telefon xiaomi mi4w 7.1 güncelleme neden gelmedi bilen varmı forumdan kararlı bi surum indirdim 5.12.10 acaba bundan dolayı güncelleme alamiyorum bilen varsa yardımcı olabilrmi şimdiden tesekkurler