Miui 7.1 Global Kararlı Yapı Tam Değişikliği

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hakan hocam i, diğerlerine de geldi ama Çin sürümüne diye biliyorum.

reflex

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
özhan
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
hakan hocam benim telefonum redmi note 2 MIUI Sürümü : MIUI 7 by xiaomi.eu5.12.31 Geliştirici Sürümü yazıyor bende bu 7.1 güncellemesini alabilecekmiyim daha güncelleme gelmedide bana

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
hakan hocam benim telefonum redmi note 2 MIUI Sürümü : MIUI 7 by xiaomi.eu5.12.31 Geliştirici Sürümü yazıyor bende bu 7.1 güncellemesini alabilecekmiyim daha güncelleme gelmedide bana
Stabil sürüme geçersen haftalık güncelleme alamazsın.

erqenc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
mı4
Konular
0
Merhabalar ;

Fix - Google klavye güncellemesi (11-26)

Sanırım bu güncelleme sonrası oluşan bir hatadan bahsetmek istiyorum. Telefonumun varsayılan klavyesi swift key olarak ayarlı ancak belirli bir süre geçtikten sonra yada ram temizleyicisini çaliştirdiktan sonra varsayılan klavye google klavye olarak değişiyor ve her seferinde ayarlara girerek varsayılan klavyeyi swift key olarak atamam gerekiyor.güncelleme öncesi böyle bir problem yoktu lütfen destek teşekkürler.

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Merhabalar ;

Fix - Google klavye güncellemesi (11-26)

Sanırım bu güncelleme sonrası oluşan bir hatadan bahsetmek istiyorum. Telefonumun varsayılan klavyesi swift key olarak ayarlı ancak belirli bir süre geçtikten sonra yada ram temizleyicisini çaliştirdiktan sonra varsayılan klavye google klavye olarak değişiyor ve her seferinde ayarlara girerek varsayılan klavyeyi swift key olarak atamam gerekiyor.güncelleme öncesi böyle bir problem yoktu lütfen destek teşekkürler.
Eğer bu hata genel ise güncellemede düzeltirler. Güncellemeyi beklemen gerekecek

erqenc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
mı4
Konular
0
Eğer bu hata genel ise güncellemede düzeltirler. Güncellemeyi beklemen gerekecek

Genel olup olmadığı ile ilgili bir bilgim yok diğer kullanıcı arkadaşlardan yorum almak gerekir ancak çok sinir bozucu bir durum her seferinden klavye ayarını yapılandırmak :(

erqenc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
mı4
Konular
0
Genel olup olmadığı ile ilgili bir bilgim yok diğer kullanıcı arkadaşlardan yorum almak gerekir ancak çok sinir bozucu bir durum her seferinden klavye ayarını yapılandırmak :(
Arkadaşlar forumdaki bir arkadaşımız catlax66 sayesinde sorunu geçicı olsada çözdüm çok teşekkürler.
Çözümü ise swiftkey uygulamasını açıp ram temizleme kısmına gelip swift key i aşağı çekerek kilitledim bu şekilde ram remizliğinden etkilenmeyip varsayılan klawye olarak kullanmaya devam edebildim çok teşekkürler. ama bu çözüm geçici oldu umarım yeni güncellemede bu hata düzeltilir.

Gencfb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Celalettin
Cihazım
Xiaomi mi4w
Konular
0
Beyler benim telefon xiaomi mi4w 7.1 güncelleme neden gelmedi bilen varmı forumdan kararlı bi surum indirdim 5.12.10 acaba bundan dolayı güncelleme alamiyorum bilen varsa yardımcı olabilrmi şimdiden tesekkurler

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Beyler benim telefon xiaomi mi4w 7.1 güncelleme neden gelmedi bilen varmı forumdan kararlı bi surum indirdim 5.12.10 acaba bundan dolayı güncelleme alamiyorum bilen varsa yardımcı olabilrmi şimdiden tesekkurler

5.12.10 Geliştirici Sürüm Olduğu İçin, Kararlı sürüm Güncellemesi Telefonunuza Düşmez. Romu, Sizin İndirip Yüklemeniz Gerek.

Üst Alt