- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Xiaomi Mİ 9 SE
- Konular
- 28
bir üstteki post ta link vermiştim oradan android 6 için xposed'e ulaşabilirsiniz.Mi4 6.0 Beta için WSM Tools var mı ?
bir üstteki post ta link vermiştim oradan android 6 için xposed'e ulaşabilirsiniz.Mi4 6.0 Beta için WSM Tools var mı ?
Ben Mi4 te xposed kullanıyorum sorunsuzYükledik bakalım android 6ya . İyi modüller paylaşmanızı bekliyoruz.
Diye yazmıştım ama telefona ilk attığım resette loopa girdi telefon boot ekranını bir türlü geçemedi. Android 6 da xposed olayı şimdilik benim için bitmiştir. İlerde kararlı hale gelirse ikiside tekrar deneriz.
Hocam sanırsam V80 kullanıyorsunuz onda sorun vardı v78 kullanabilirsiniz. V82 çıkmış artık onun miuiye uyarlanmasini bekleyeceğiz.Redmi note 2 de turkce de xposed hata veriyor.ingilizce yaptimi en ufak hata yok bu konuyla ilgili bilgi vermeniz mumkun mu...
Hocam ben kullanıyorum sıkıntı yokHocam v78 de bootlopda kalıyor hiç açılmıyor ilginize tskkr edrm..
Ama bence sorun dil de ... Diğer diller de sıkıntı yokken neden Türkçede sorun olsun ki...kamerada ön izleme dahi yapılmıyor (turkcedeyken) smiui de çevirinin 29.04.16 tamamen yapilandirilacagi yaziyor belki o zaman düzelir hatalar..bu arada kamera ön izlemeyi galeri apk. ni kaldırarak halledebildim ancak bu şekilde kameradan ön izleme yapabiliyorsun...