Miui 6.5.5 Güncelleme Özetleri

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
üstad yazılan mesajı gördüm teşekkür ederim.öğrenmek istadiğimde bu zaten buna cevap verirsen daha faydalı olacaksın.el ile güncelleme nasıl yapabilirim.

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Mi note için 6.4.14 son sürümdür. Aşağıdaki bağlantıdan cihazınızın son sürüm romlarını bulabilirsiniz. Üst taraf stabil alt taraf geliştirici sürümdür

Ayrıca bu sitedende farklı geliştiricinin romlarıda vardır. telefonunuzda o listededir.

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
teşekkür ederim

reflex

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
özhan
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
benim cihazım redmi note 3 mtk geçen hafta twrp yükleyip ota üzerinden 6.4.7 beta sürümüne güncelledim bu sürümün üstü varmı acaba varsa nasıl yükleyebilirim cihazıma

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
benim cihazım redmi note 3 mtk geçen hafta twrp yükleyip ota üzerinden 6.4.7 beta sürümüne güncelledim bu sürümün üstü varmı acaba varsa nasıl yükleyebilirim cihazıma

Yukarıdaki iki sitede var ise vardır yoksa beklemelisiniz

reflex

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
özhan
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
hakan hocam sizin verdiğiniz linkte 6.4.14 sürümü var fakat bana ota yolluyla güncelleme gelmedi , elle de yapmaya çalıştım bilgisayarıma indirip telefonun download rom klasörüne attım güncellemelerden , güncelleme paketini seç dedim ama güncelleme yapmayıp tekrar başladı telefonum

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
hakan hocam sizin verdiğiniz linkte 6.4.14 sürümü var fakat bana ota yolluyla güncelleme gelmedi , elle de yapmaya çalıştım bilgisayarıma indirip telefonun download rom klasörüne attım güncellemelerden , güncelleme paketini seç dedim ama güncelleme yapmayıp tekrar başladı telefonum
Yüklenmesi gerekmektedir. Zaten geliştirici sürümdesiniz. Twrp yükleyip tekrardan yüklemeyi deneyin isterseniz

ayuming

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
redmi note 3
Meslek
Elektronik
Konular
18
Tamam tesekkurler :)

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reflex

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
özhan
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
hakan hocam telefonu aldığımda 6.1.21 sürümü vardı , işte ben geçen hafta sitede aşağıda yazılanları uygulayarak twrp yükledim sonra dediğim gibi 6.4.7 güncellemesi gelmişti cihazıma , onuda ota yoluyla yaptım ama sonra başka güncelleme (6.4.14) gelmedi bende elle yapayım dedim fakat yine olmadı bana yardımcı olabilirmisiniz acaba teşekkür ederim.

YÖNTEM - 2

• Aşağıda ki linkte paketi indirin ve bilgisayarda bir klasöre çıkartın

• Telefonunuzda Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri bölümünden USB Hata Ayıklamasını açın eğer eğer Geliştirici Seçenekleri ayarlarda görünmüyorsa Telefon Hakkında kısmına girin ve Build Number (Derleme Numarası) yazan yere 7 defa dokunun, Geliştirici Seçenekleri ayarlarda aktif olacaktır.
    • Recovery klasöründeki Yukle.bat dosyasını açın
    • Siyah ekrandaki talimatlari takip edin

DİKKAT : TWRP yükleme işleminde sonra mutlaka telefonunuzu açmadan önce bir defa TWRP bölümüne giriniz. )

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
hakan hocam telefonu aldığımda 6.1.21 sürümü vardı , işte ben geçen hafta sitede aşağıda yazılanları uygulayarak twrp yükledim sonra dediğim gibi 6.4.7 güncellemesi gelmişti cihazıma , onuda ota yoluyla yaptım ama sonra başka güncelleme (6.4.14) gelmedi bende elle yapayım dedim fakat yine olmadı bana yardımcı olabilirmisiniz acaba teşekkür ederim.

YÖNTEM - 2

• Aşağıda ki linkte paketi indirin ve bilgisayarda bir klasöre çıkartın

• Telefonunuzda Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri bölümünden USB Hata Ayıklamasını açın eğer eğer Geliştirici Seçenekleri ayarlarda görünmüyorsa Telefon Hakkında kısmına girin ve Build Number (Derleme Numarası) yazan yere 7 defa dokunun, Geliştirici Seçenekleri ayarlarda aktif olacaktır.
    • Recovery klasöründeki Yukle.bat dosyasını açın
    • Siyah ekrandaki talimatlari takip edin

DİKKAT : TWRP yükleme işleminde sonra mutlaka telefonunuzu açmadan önce bir defa TWRP bölümüne giriniz. )
Twrp yüklediyseniz sorun yok istediğiniz rom'u kurabilirsiniz. Siz tam rom'u indirip yüklemeyi deneyin. Ota dosyasını yüklemeyin

Üst Alt