- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- RN3P
- Meslek
- Sağlık
- Konular
- 12
denedim dediklerinizi , olmadıGün gün ayırıyor galeri. ana sayfaya gelip aşağıya doğru indiniz mi?
denedim dediklerinizi , olmadıGün gün ayırıyor galeri. ana sayfaya gelip aşağıya doğru indiniz mi?
Bende şuan whats app den gelen resim olmadığı için bakamıyorum ama geldiğinde görebiliyordum ve oradan siliyordum. Gelince tekrar kontrol eder bilgilendiririm sizidenedim dediklerinizi , olmadı
Dediğiniz olay Kişileri eşitleme dede olmuştu bende, Artık senkronizeyi durduramadım kapattım. Kendiliğinden düzeldi ama senkronizede sıkıntı var gibi.Arkadaşlar bu surumde sizdede stock eposta uygulaması devamlı senkronizasyon da kalıyor mu bende devamlı senkronize ediyor. Romu tekrar yükleyip cacheleri yaptım fakat hala ayni.
MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni güncellemeyi henüz yapmadım. Böyle bir sorunu daha önce de görmedim. Romu yeniden yükleyin isterseniz.arkadaşlar yeni güncellemeyle arama yapamıyorum bir türlü.beni arayabiliyorlar ama ben arayamıyorum.Çevirici çalışmıyor.rehderden herhangi birine tıklıyorum cevap yok arayan numaraya tıklıyorum cevap yok.
Hallettim romu yeniden kurdum.Yeni güncellemeyi henüz yapmadım. Böyle bir sorunu daha önce de görmedim. Romu yeniden yükleyin isterseniz.
Sent from my MI PAD using Tapatalk