Miui 5.2.29 Güncelleme Sorun

MIUI Thunder

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Konular
2
Miui 5.2.29 sürümü güncellemesi geldi indirdiğimde rebootluyor recovery menü açılıyor sistem güncellemesi yükleniyor... sonra signature verification failed onun altındada Installation aborted. yazıyor sarı renk yazı sonra reboot system yapıyorum açtım telefonu sürüm yükselmemiş hala aynı şuan yeniden indiriyorum yardımcı olacak?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
Eğer yine olmaz ise diyelim ki ilk açılış sistem 1 üzerinden ise siz 2 üzerinden açın güncellme uygulmasına girin ve bulunun güncellemeyi değil de yukarıda ki üç noktaya tıklayarak güncellemeyi indir diyerek full güncellme paketini indirip kurun boyutu büyük olacaktır bilginize

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
MIUI Thunder' Alıntı:
Miui 5.2.29 sürümü güncellemesi geldi indirdiğimde rebootluyor recovery menü açılıyor sistem güncellemesi yükleniyor... sonra signature verification failed onun altındada Installation aborted. yazıyor sarı renk yazı sonra reboot system yapıyorum açtım telefonu sürüm yükselmemiş hala aynı şuan yeniden indiriyorum yardımcı olacak?

@MIUI Thunder

Telefonun Modeli Ne ??
Orjinal Mi Telefonları Kullanmıyor, Bizim gibi "Discovery 4gb gibi" telefonlar kullanıyorsanız ve Port Romsa Güncellemeyi yükleyemezsiniz. Rom Yapımcısı Kimse Onun Güncelleme Vermesini Beklemelisiniz...

Oyla:

MIUI Thunder

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neyse bugün geldi cihaz modeli gm discovery 2 plus fakat bugün geldi güncelleme teşekkürler.

Oyla:

sbircek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi4S
Meslek
Yazılım Destek Uzmanı
Konular
7
Mi 3 telefonum var 5.5.22 de kaldım 5.5.29 a güncelleme gelmedi, Yeni güncelleme yok diyor. Bu durumu yaşayan var mı yada ne yapmalıyım.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
sbircek' Alıntı:
Mi 3 telefonum var 5.5.22 de kaldım 5.5.29 a güncelleme gelmedi, Yeni güncelleme yok diyor. Bu durumu yaşayan var mı yada ne yapmalıyım.

@sbircek

http://en.miui.com/download-101.html#164 Burdaki Linkte "Incremental ROM pack" Bölümünden İndirebilirsiniz.

Oyla:

sbircek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi4S
Meslek
Yazılım Destek Uzmanı
Konular
7
Çok yeniyim o yüzden komik gelebilir sorum bu sadece güncelleme değil sanıyorum bunu sıfırdan kurunca tüm uygulamalarım, googleplay vesaire gidecek mi ? Yani sıfır kurulum mu olacak.

Version: V6.5.2.0.KXDCNCD
Version: 5.5.29 (MIUI6)

Birde bu ikisinin farkı nedir ?

Oyla:

sbircek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi4S
Meslek
Yazılım Destek Uzmanı
Konular
7
Sorumla ilgili bilgisi olan var mı ?

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
sbircek' Alıntı:
Sorumla ilgili bilgisi olan var mı ?

Forumu biraz gezin, bunlar dışında daha farklı bilgiler de edineceksiniz. Şimdi bunu anlatmak için farklı terimler kullanılacak bu sefer onları bilmediğiniz için onları soracaksınız, soru soruyu açacak. Ama hepsinin cevapları var zaten forumumuzda.  

Kısaca birisi stable sürüm, diğer developer sürüm. Yani stable olan hatalar içermeyen son kullanıcı için çıkarılmış sürüm, diğeri içeriisnde hatalar bulunabilen, bazı özellikler için denemeler yapılan, genelde telefonu sınırlarında kullanmak isteyen, çok içli dışlı olan kişiler için çıkarılmış sürümdür.

Lütfen kendinize biraz zaman ayırın ve forumu gezin. 

Oyla:

sbircek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi4S
Meslek
Yazılım Destek Uzmanı
Konular
7
Teşekkürler, en doğrusu dediğiniz gibi olacak sanırım bu arada bu sabah itibariyle ota olarak telefonum güncellemeyi de aldı.

Oyla:
Üst Alt