Sayın bayım öncelikle sürçü lisan edersem af ola. Teknolojiden pek anlamam lakin Mİ 4 gibi donanımı gerçekten iyi olan bir cihaz bu güncellemeyi almamasına anlam veremiyorum? Nice Mİ 4'ün altında donanıma sahip cihazlar alacakken Mi 4'ün almaması enteresan*İmkansız kaynak kodu s801 için qualcom driver güncellemesi yayınlanmayacak ayrıca bu saatten sonra eski bir soc olduğu için bu anlayışlı karşılamak gerek lakin bu miui 9 güncellemesi almayacak anlamına gelmez
mı4 android 7 gelse bile fazla bir fark olmaz 6.0 arasında mı5 cihazlarda görüyoruz 6.0'dan 7.0 geçişlerde arayüz yağ gibi akıyorsa sorun yok.Miui 4 android en son sürümü olan 7 güncellemesini alacak mı?
Hocam donanım özellikleri 2.5ghz işlemci olmasi sizi yanıltmasın sonuçta yeni nesil değil 2014 amiral gemisi bu telefon zaten Google güncelleme vermese bile custom rom kullanarak yeni sürüm kullanabilirsinSayın bayım öncelikle sürçü lisan edersem af ola. Teknolojiden pek anlamam lakin Mİ 4 gibi donanımı gerçekten iyi olan bir cihaz bu güncellemeyi almamasına anlam veremiyorum? Nice Mİ 4'ün altında donanıma sahip cihazlar alacakken Mi 4'ün almaması enteresan*
mı4 android 7 gelse bile fazla bir fark olmaz 6.0 arasında mı5 cihazlarda görüyoruz 6.0'dan 7.0 geçişlerde arayüz yağ gibi akıyorsa sorun yok.![]()
Bilgilendirme için çok teşekkürler arkadaşlar. Rahatsızlık verdiğim için özür dilerim hayırlı akşamlar.Hocam donanım özellikleri 2.5ghz işlemci olmasi sizi yanıltmasın sonuçta yeni nesil değil 2014 amiral gemisi bu telefon zaten Google güncelleme vermese bile custom rom kullanarak yeni sürüm kullanabilirsin
İmkansız kaynak kodu s801 için qualcom driver güncellemesi yayınlanmayacak ayrıca bu saatten sonra eski bir soc olduğu için bu anlayışlı karşılamak gerek lakin bu miui 9 güncellemesi almayacak anlamına gelmez
Miui 4 android en son sürümü olan 7 güncellemesini alacak mı?
Hocam yanlış biliyorsunuz Google Cts profilleri gereği bu güncellemeyi kafasına göre veremez asla xioamiİmkansız değil. Qualcomm sürücü yayımlamadı diye 7.x.x yüklenemez/yapılamaz diye bişey yok. Bunu sizde Xiaomi'de iyi biliyor. Ne cihazlar Android 7 çalıştırıyor stabil ve akıcı şekilde. Mi4 çalıştıramıyorsa pes. Nitekim 7.x.x romlar mevcut. Amaç illaki 7.x.x yapmaksa custom rom kullanılabilir.
Şahsen ben Xiaomi yerinde olsam 7.x.x vermem. 6.0.1 de bırakırım. İleride gelecek güncellemeleri ; Miui 9 olur 10 olur o dönemde ne varsa artık onunla getiririm. Nitekim saf Android için yeni eklenen özelliklerin çoğu yıllardır miui da var. Bence dert edilecek bir durum yok. Ha gelmiş Android 7 ha gelmemiş. Android 4 den 6 ya geçti de n'oldu?
MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İmkansız değil. Qualcomm sürücü yayımlamadı diye 7.x.x yüklenemez/yapılamaz diye bişey yok. Bunu sizde Xiaomi'de iyi biliyor. Ne cihazlar Android 7 çalıştırıyor stabil ve akıcı şekilde. Mi4 çalıştıramıyorsa pes. Nitekim 7.x.x romlar mevcut. Amaç illaki 7.x.x yapmaksa custom rom kullanılabilir.
Şahsen ben Xiaomi yerinde olsam 7.x.x vermem. 6.0.1 de bırakırım. İleride gelecek güncellemeleri ; Miui 9 olur 10 olur o dönemde ne varsa artık onunla getiririm. Nitekim saf Android için yeni eklenen özelliklerin çoğu yıllardır miui da var. Bence dert edilecek bir durum yok. Ha gelmiş Android 7 ha gelmemiş. Android 4 den 6 ya geçti de n'oldu?
MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın baylar arkadaşlar bahsetigimiz cihaz bu güncellemeleri alacak mı almayacak mI?Hocam yanlış biliyorsunuz Google Cts profilleri gereği bu güncellemeyi kafasına göre veremez asla xioami
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resmi olarak Android 7 almasını beklemiyorum ancak resmi olarak Miui 9 alır.Sayın baylar arkadaşlar bahsetigimiz cihaz bu güncellemeleri alacak mı almayacak mI?