Diğer MIUI 15 yerine MIOS

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Rom yok
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar birkaç gün önce gördüm internette Xiaomi MIUI hatalarındaki kullanıcı şikayetlerinden ötürü artık arayüzü değiştiriyormuş Xiaomi 14 ile beraber ama bazı eski modellerde alacakmış, ne düşünüyorsunuz bu konuda yeni arayüz hakikaten çok daha stabil uzun ömürlü olur mu?

Ben şahsen Xiaomi nin bu adımını takdir ettim MIUI 14 te pek sorun görmedim açıkçası adamlar iyi yapmış ama yenilik iyi olur, tahminimce bu adımdan sonra güncelleme süresini falan uzatacaklar gibi.

Benim merak ettiğim diğer konu hangi eski telefonlara gelecek, son çıkanlara net gelir ama normalde note 10 pro MIUI 15 alacak diyordu şimdi MIUI 15 yerine ilk sürüm MIOS mu gelecek yoksa MIUI 14 te kalacak mı?

MIOS gelse ilk zamanlar hataları olacak öylede bırakamazlar telefonu birkaç güncelleme daha alması gerekecek sanırım 2023 öncesi telefonlar almaz MIOS u.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Benim eski olan yeni cihaz'da da Miui14 Android 13, üstelik de global rom ve gerçektende muhteşem, Android 14 bakalım nasıl olacak yada hem Android 14 hemde Miui 15, şimdiden heyecanlandım

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Adam oldumu ki hocam
Bence oldu 👍

Note 10 pro kullanıyorum telefon akıyor resmen, Mayıs 2022 de S21 FE geçtim yaklaşık 2 hafta önce note 10 pro ya tekrar geçtim o zamandan bu zamana telefon baya gelişmiş yiğidi öldür hakkını yeme harbiden çok iyi olmuş ve MIUI konusunda Xiaomi yi aşırı gömmüş biriydim cidden diyorum çok iyi olmuş, aslında bu saatten sonra MIOS yapmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama algılar kolay kırılmıyor insanlarda.

Zaten anlamadığım Watch 2 pro Google coloros ama MIUI da varmış içinde az biraz şimdi MIOS olursa telefonla saat başka olacak gerçi saatede güncelleme gelir aynı zamanda ama bence pek gerek yok, MIOS için en baştan çalışma yapmak yerine MIUI 15 i çok daha geliştirip stabilleştirsin özellik eklesin hiçbir markada olmayan özellikler vs, bunada 5 yıl güncelleme sözü versin bitti gitti 👍

Oyla:
Üst Alt