Yardım Miui 14'den MIUI 12.5.5'e Geçiş Yapmak

emreozsoy.244

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE
Cihazım
REDMİ NOTE 10S
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,
redmi note 10s'i miui 14e yükselttim cihazın ekran süresi ciddi oranda azaldı.
miui 12.5.5 yapmak istiyorum iki kere formatladım ama cihaz 14 sürümü ile açıldı.
YouTube üzerinden paketleri indirip isim değiştirerek yapın diyen biri vardı onuda demedim hata veriyor hata resimleri aşağıda mevcut.
Şu lanet 14 güncellemesinw geçtiğim için sinir doluyum telefon apple gibi şarj tüketiyor en sonunda duvara fırlatcam birisi yardımcı olsun lütfen..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-05-03-22-51-42-154_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2023-05-03-22-51-42-154_com.android.updater.jpg
    149,2 KB · Görüntüleme: 32

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Bende hafta sonu 12.5.8 Endonezya ya dönme planı yapıyorum. Mi flash ile romu pc den yüklerim diye düşünüyorum. 13 ten 12 ye o şekilde dönmüştüm.

emreozsoy.244

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE
Cihazım
REDMİ NOTE 10S
Konular
1
Bende hafta sonu 12.5.8 Endonezya ya dönme planı yapıyorum. Mi flash ile romu pc den yüklerim diye düşünüyorum. 13 ten 12 ye o şekilde dönmüştüm.
Endonezya rom şarj olarak nasıl ben global rom 12.5 12 saat ekran süresi aldım daha iyi olur derken yarı yarıya azaldı ekran süresi telefonu çöpe atasım geliyor

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
12 saat hiç almadım Endonezya romunda. Zaten gün içinde online battle bay diye bir oyun oynuyorum. O şarjı çok yiyor ama 12.5.8 Endonezya için şarjım biter diye düşüncem hiç yoktu. Bu miui 14 ten sonra başladı. O nedenle 12.5.8 e kesin dönüş yapacağım.

emreozsoy.244

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE
Cihazım
REDMİ NOTE 10S
Konular
1
12 saat hiç almadım Endonezya romunda. Zaten gün içinde online battle bay diye bir oyun oynuyorum. O şarjı çok yiyor ama 12.5.8 Endonezya için şarjım biter diye düşüncem hiç yoktu. Bu miui 14 ten sonra başladı. O nedenle 12.5.8 e kesin dönüş yapacağım.
Global ve Endonezya arasındaki fark nedir? Tr cihazı benim kullanmış olduğum. Sorun olur mu

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Global ve Endonezya arasındaki fark nedir? Tr cihazı benim kullanmış olduğum. Sorun olur mu
En büyük fark Global de Google rehber ve mesajları varken, Endonezya'da ise Mİ Rehber, arama ve Mesajları var. Bir de yapılan görüşmeleri kaydetme özelliği Endonezya da dahili olarak mi arama ekranında hazır. Ben mi nin uygulamalarına çok alıştım. O nedenle Endonezya ile devam derim.

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Şu an mi flash ile 12.5.8 i yükledim. Bu şekilde sizde alt sürüme geçiş yapabilirsiniz.

emreozsoy.244

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE
Cihazım
REDMİ NOTE 10S
Konular
1

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Önce kurmak istediğin romun konusunu bulup oradan fastboot romu indir. İndirdiğin dosyanın uzantısı tzg oluyor. Ona dikkat et.
Bu linkten Redmi Note 10s driver'ı nı kur.

Sonra aşağıdaki linkteki bu 2 driver ı kur.

Sonra aynı sayfadaki mi flash programını indir ve bu sayfada anlatılanları uygularsan bu iş hallolacak.

Kabaca anlatayım durumu. indirdiğin tzg uzantılı romu winrar ile klasör olarak çıkar. O klasörü C sürücüsünde küçük harflerle rom isimli bir klasör oluştur ve onun içine at. O bir beklesin orada.
Redmi note 10s driverını kur. Sonra adb ve qualcom driver' ılarını kur.

Bunlar driverlar kurulu ise bilgisayarında bunlara gerek yok. Kurulu değil ise bir kez kurmak gerekiyor.

Sonra telefonunu fastboot moda al. Telefon kapalı iken açma ve ses kısma tuşlarına basıp beklersen fastboot modda açılacaktır telefonun. USB den pc ye bağla. Mi flash programını çalıştır. Mi flash programına c sürücüsündeki rom klasörünün içindeki klasörü göster. Sonra cihaz ekle butonuna bas.
Şimdi en önemli yer. Pencerenin sağ altında temiz kurulum diye bir seçenek var. Onu kesinlikle seç.
Sonra yükleye bas.

Daha sonra mutfağa geç. Kendine bir kahve hazırla. Kahveni yudumlarken romun yüklenmesini bekle.

Rom yüklemesi bitince telefon kendini kapatıp açacak ve artık telefonu usb den çekip kullanmaya başlayabilirsin.

Üst Alt