Arkadaşlar miui 14 kullanıpta, süper duvar kağıtlarına temalardan erişebilen var mı aranızda?
Dirençle işlem yapılan cihazlarda gitmiyordu zaten. Yani bir çoğunda en azından, ama 14 için kesin birşey söylemek zor. Peki 14 global mi kullanıyorsun?
Hmm, o zaman globalde sorun var sanırım. Sizinki Avrupa sürüm, ve dediğiniz gibi çalışıyor. Hocam bi ricam olacak sizden. Özel mesaj atıyorum cevap verirmisinizResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Bu şekilde hocam temalar üzerinden erişim sağlanıyor
10 gün sonraBen yaptım IMEI gitti arkadaşlar hemde güncelledikten 10 sonra filan telefon direncli aynı zamanda yüklemeyin
Onlar ücretli alınabiliyor diye biliyorum, eu rom'da çin tema mağazasında mi kredi ile alınabiliyordu diye hatırlıyorum.14 güncellemesi yaptım ama süper iconlar gelmedi, Xiaomi'nin saçma sapan işlerinden birisi daha
Hocam evet ücretli ama o özellikler verilmemiş bu yazılımda. Satın alım için kullanılan ödeme yöntemi bu bölgede olmadığı için vermiyorlar sanırım.Onlar ücretli alınabiliyor diye biliyorum, eu rom'da çin tema mağazasında mi kredi ile alınabiliyordu diye hatırlıyorum.