- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi 11T Pro
- Konular
- 45
12.5.8 Endonezya'ya geçtim. Mis mis. Geçin bir an önce.Bende MIUI 14 global, Endonezya ve eu rom kullanan biri olarak genel olarak memnun değilim. MIUI 12.5 Endonezya sürümüne geçmeye çalışıyorum...
Hocam mifirm üzerinden 12.5.3 gözüküyor en son ama? ve şu an MIUI 14 Eu Rom kullanıyorum fastboot üzerinden direkt olarak temiz kurulum ile MIUI 12.5 Endonezya'ya geçebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim...12.5.8 Endonezya'ya geçtim. Mis mis. Geçin bir an önce.
Geçebilirsiniz. Çok çok basit. Önce telefondan yedeklerinizi alın. Sonra pc ye telefonunuza ait driver'ı kurun. Yüklemek istediğiniz romun tgz uzantılı fastboot'unu indirin. c sürücüsünde "rom" adında bir klasör açın. TZG uzantılı klasörün adı aynı şekilde kalacak şekilde bu klasörün içine çıkarın. Telefonu fastboot moduna alın. Miflash programını çalıştırın. Rom klasörünü gösterin, cihazı ekleye basın. Bir de aynı pencerede sağ altta temiz kurulum yazısına tıklayın. Herşey hazır. Yükleye basabilirsiniz. Bitti.Hocam mifirm üzerinden 12.5.3 gözüküyor en son ama? ve şu an MIUI 14 Eu Rom kullanıyorum fastboot üzerinden direkt olarak temiz kurulum ile MIUI 12.5 Endonezya'ya geçebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim...
Hocam teşekkür ederim. Rom kurmayı biliyorum her adımınız bende tamam ama şu yedek alma işini anlamadım gitti ne için alınıyor bu yedek? Ben kökten sıfır temiz kurulum yapıyorum hep. Yani bu yedek dediğimiz şey mesajlar uygulamalar vs. felan mı? Yoksa başka birşey mi...Geçebilirsiniz. Çok çok basit. Önce telefondan yedeklerinizi alın. Sonra pc ye telefonunuza ait driver'ı kurun. Yüklemek istediğiniz romun tgz uzantılı fastboot'unu indirin. c sürücüsünde "rom" adında bir klasör açın. TZG uzantılı klasörün adı aynı şekilde kalacak şekilde bu klasörün içine çıkarın. Telefonu fastboot moduna alın. Miflash programını çalıştırın. Rom klasörünü gösterin, cihazı ekleye basın. Bir de aynı pencerede sağ altta temiz kurulum yazısına tıklayın. Herşey hazır. Yükleye basabilirsiniz. Bitti.
Bilgisayarınızda veya bulut depolamada galerinin falan yedeği anlamında.Hocam teşekkür ederim. Rom kurmayı biliyorum her adımınız bende tamam ama şu yedek alma işini anlamadım gitti ne için alınıyor bu yedek? Ben kökten sıfır temiz kurulum yapıyorum hep. Yani bu yedek dediğimiz şey mesajlar uygulamalar vs. felan mı? Yoksa başka birşey mi...
Benim dediğim yedekler, silinmesini istemediğin her şey. Bir hatırlatma olarak yazdım. Rehberdir, notlardır, fotoğraflardir vs. Ben Type-C flaş bellek kullanıyorum. Formattan önce hepsini flaş belleğe alıyorum. Sonra basıyorum formatıHocam teşekkür ederim. Rom kurmayı biliyorum her adımınız bende tamam ama şu yedek alma işini anlamadım gitti ne için alınıyor bu yedek? Ben kökten sıfır temiz kurulum yapıyorum hep. Yani bu yedek dediğimiz şey mesajlar uygulamalar vs. felan mı? Yoksa başka birşey mi...