Soru Miuı 14.0.2 TKDMIXM

mstfayyldrm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
45
Bu güncelleme nasıl kullanan var mı memnunmusunuz?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-05-22-13-22-41-053_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2023-05-22-13-22-41-053_com.android.updater.jpg
    206,9 KB · Görüntüleme: 39

ntka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kaan
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
4
Memnun değilim 13 daha iyiydi.
Takılma vs.. oluyor.
Bazı yerler kafasına işlem yapıyor bazen.
Bir süre daha beklemenizi öneririm.
Stabil bir sürüm çıkar belki.

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
Bende MIUI 14 global, Endonezya ve eu rom kullanan biri olarak genel olarak memnun değilim. MIUI 12.5 Endonezya sürümüne geçmeye çalışıyorum...

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Bende MIUI 14 global, Endonezya ve eu rom kullanan biri olarak genel olarak memnun değilim. MIUI 12.5 Endonezya sürümüne geçmeye çalışıyorum...
12.5.8 Endonezya'ya geçtim. Mis mis. Geçin bir an önce.

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
12.5.8 Endonezya'ya geçtim. Mis mis. Geçin bir an önce.
Hocam mifirm üzerinden 12.5.3 gözüküyor en son ama? ve şu an MIUI 14 Eu Rom kullanıyorum fastboot üzerinden direkt olarak temiz kurulum ile MIUI 12.5 Endonezya'ya geçebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim...

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Hocam mifirm üzerinden 12.5.3 gözüküyor en son ama? ve şu an MIUI 14 Eu Rom kullanıyorum fastboot üzerinden direkt olarak temiz kurulum ile MIUI 12.5 Endonezya'ya geçebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim...
Geçebilirsiniz. Çok çok basit. Önce telefondan yedeklerinizi alın. Sonra pc ye telefonunuza ait driver'ı kurun. Yüklemek istediğiniz romun tgz uzantılı fastboot'unu indirin. c sürücüsünde "rom" adında bir klasör açın. TZG uzantılı klasörün adı aynı şekilde kalacak şekilde bu klasörün içine çıkarın. Telefonu fastboot moduna alın. Miflash programını çalıştırın. Rom klasörünü gösterin, cihazı ekleye basın. Bir de aynı pencerede sağ altta temiz kurulum yazısına tıklayın. Herşey hazır. Yükleye basabilirsiniz. Bitti.

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
Geçebilirsiniz. Çok çok basit. Önce telefondan yedeklerinizi alın. Sonra pc ye telefonunuza ait driver'ı kurun. Yüklemek istediğiniz romun tgz uzantılı fastboot'unu indirin. c sürücüsünde "rom" adında bir klasör açın. TZG uzantılı klasörün adı aynı şekilde kalacak şekilde bu klasörün içine çıkarın. Telefonu fastboot moduna alın. Miflash programını çalıştırın. Rom klasörünü gösterin, cihazı ekleye basın. Bir de aynı pencerede sağ altta temiz kurulum yazısına tıklayın. Herşey hazır. Yükleye basabilirsiniz. Bitti.
Hocam teşekkür ederim. Rom kurmayı biliyorum her adımınız bende tamam ama şu yedek alma işini anlamadım gitti ne için alınıyor bu yedek? Ben kökten sıfır temiz kurulum yapıyorum hep. Yani bu yedek dediğimiz şey mesajlar uygulamalar vs. felan mı? Yoksa başka birşey mi...

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Hocam teşekkür ederim. Rom kurmayı biliyorum her adımınız bende tamam ama şu yedek alma işini anlamadım gitti ne için alınıyor bu yedek? Ben kökten sıfır temiz kurulum yapıyorum hep. Yani bu yedek dediğimiz şey mesajlar uygulamalar vs. felan mı? Yoksa başka birşey mi...
Bilgisayarınızda veya bulut depolamada galerinin falan yedeği anlamında.

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
Ha anladım hocam gerek yok onlara teşekkür ederim. Sıfırdan kurulum yaparım her zaman yedeksiz. Benim öğrenmek istediğim MIUI 14'ten 12.5'e düşürmek sorun çıkarır mı mimvalinde idi ona da arkadaş sorun olmaz demiş bu gece kurarım muhtemelen...

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Benim dediğim yedekler, silinmesini istemediğin her şey. Bir hatırlatma olarak yazdım. Rehberdir, notlardır, fotoğraflardir vs. Ben Type-C flaş bellek kullanıyorum. Formattan önce hepsini flaş belleğe alıyorum. Sonra basıyorum formatı
İş bitince flaş belleği takıp geri alıyorum yedeklerimi.

Üst Alt