MIUI 13 Miui 13

• Konbuyu başlatan Clas
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 22
  • Görüntüleme 3K

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
İnsanları yönlendirdiğiniz rom Xiaomi.Eu dahi olsa tester versiyonu olan mi pilot rom, romda kararsızlıklar hatta çökmeler dahi yaşanabilir. Cihazlarının başlarına bir sorun geldiğinde sizi sorumlu tutarlar bilginiz olsun.
Hocam zaten aşırı saçma bulduğum durum bu Çin romlari beta veya pilot test romlari hatta eng roma kadar kullanıcıların elinde sakız olmuş düzen yok disiplin yok. bilen bilmeyen elden ele paylaşıyor yüklemeye çalışıyor markayada ciddi zarar verir bu durumlar ben bu saçmalığı başka Android markalarında görmedim Çin romlariyla beta romlarla muhattap Samsung kullanıcısı gördünüz mü?

enteresan05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi 8
Konular
14
Eu Stabil 13-0-2 sürümünü kullanıyorum. herhangi bir sorun yok, ama bu widget'lar bende niye yok?

Nerede hata yapıyor olabilirim?
Ekteki apk ile app vault guncelle kardes

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam zaten aşırı saçma bulduğum durum bu Çin romlari beta veya pilot test romlari hatta eng roma kadar kullanıcıların elinde sakız olmuş düzen yok disiplin yok. bilen bilmeyen elden ele paylaşıyor yüklemeye çalışıyor markayada ciddi zarar verir bu durumlar ben bu saçmalığı başka Android markalarında görmedim Çin romlariyla beta romlarla muhattap Samsung kullanıcısı gördünüz mü?
Hocam sonuna kadar haklısınız, Xiaomi bu disiplinsizliği yüzünden zaten fazlasıyla zarar gördü, görmeye de devam ediyor. Burada çok güzel bir noktaya değinmişsiniz, tüm romlar ortalıkta dolaşıyor Xiaomi buna dur demiyor ve kullanıcı kafasına göre rom yükleyip sorun yaşadığında suçu yine xiaomi'ye atıyor.

Üst Alt