Yardım MIUI 13 ses kesilme sorunu

Mhmmt61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi
İstanbul Sultanbeyli Mecidiye Mah. Fatih bul.
Konular
4
Merhaba arkadaşlar benim telefonum Poco M3 ve yurt dışı. Bugün MIUI 13 aldı bende guncelleyip her zamanki gibi açarım diye düşündüm öyle oldu fakat video izlerken bile kasıyor , kasıyor derken herhangi bir kasma yok ses kısa süreli kesilip geliyor ve "tık tık" sesi çıkıyor sürekli artık çok kötü ses full kısıkken bile çıkıyor bu"tık tık" sesi lüt,fen yardımcı olun kullanamıyorum artık yardım edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar benim telefonum Poco M3 ve yurt dışı. Bugün MIUI 13 aldı bende guncelleyip her zamanki gibi açarım diye düşündüm öyle oldu fakat video izlerken bile kasıyor , kasıyor derken herhangi bir kasma yok ses kısa süreli kesilip geliyor ve "tık tık" sesi çıkıyor sürekli artık çok kötü ses full kısıkken bile çıkıyor bu"tık tık" sesi lüt,fen yardımcı olun kullanamıyorum artık yardım edin.
Not: Bluetooth kulaklığı bağladım ve yine bu seste kesilmeyi yaşıyorum yani anlayacağınız kadarıyla sorun hoparlörde değil

Ferhatgozh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 10 t
Konular
0
Cihaza 12.5.10 kurun son sürümde sorun var guncellemeyi geri çektiler

Enes67777

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi K60
Konular
10
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Not: Bluetooth kulaklığı bağladım ve yine bu seste kesilmeyi yaşıyorum yani anlayacağınız kadarıyla sorun hoparlörde değil
Yukleyeceginiz romun fastboot romunu indirin sonra rardan açın images diye bir dosya olacak için de oradan persist IMG olacaktır onu ana dosya ya atın gerisini de twrp üzerinden halledecez
Twrpye giriyoruz yükleme işlemi nasıl yapılıyor bilmiyorum ben orangefox kullanıyorum dosyayı buldum üstüne tıkladım sonra karşıma geldi zaten seçenekler persist images diyordu seçtim klikledim oldu ses falan gidip gelmiyor deneyin derim mutlaka persist bozulmuş

Mhmmd25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Poco m3
Konular
0
Yukleyeceginiz romun fastboot romunu indirin sonra rardan açın images diye bir dosya olacak için de oradan persist IMG olacaktır onu ana dosya ya atın gerisini de twrp üzerinden halledecez
Twrpye giriyoruz yükleme işlemi nasıl yapılıyor bilmiyorum ben orangefox kullanıyorum dosyayı buldum üstüne tıkladım sonra karşıma geldi zaten seçenekler persist images diyordu seçtim klikledim oldu ses falan gidip gelmiyor deneyin derim mutlaka persist bozulmuş
Aynı sorun bendede var düzeltebilirsiniz bi haber verin arkadaşlar

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Rom yüklendikten sonra format atmayı denediniz mi? genellikle rom güncellemerinde de format atılması önerilir.

Mhmmt61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi
İstanbul Sultanbeyli Mecidiye Mah. Fatih bul.
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun bendede var düzeltebilirsiniz bi haber verin arkadaşlar
Ben bilgisayar üzerinden sürüm düşürdüm temiz bı şekilde açılmıştı sorun da çözülmüştü nasıl yapıldığını bilmiyorsanız YouTube'ye "mi flash üzerinden sürüm yükseltme-düşürme" yazın izleye izleye yapın dikkatli olun ama yanlış birşey yapmayın

Üst Alt