Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncellemeyi indirdim. Bir başlık altında yaşadığım ve tespit ettiğim bir kaç duruma işaret edeceğim..
* Cihazım aldığım günden bir kasma, donma kitlenme kesinlikle yaşamadım. Fakat güncellemeden sonra, böyle bir şey olamaz dedim kendime. Gözle görülür kasma ve donmalar var.
* Kamera açılışında gecikmeler,
* Uygulamalar arasında ciddi yavaşlık,
* Telefonu kapatıp açtığımda açılış süresi oldukça geç olmaya başladı,
* Mi Watch ve Mi Fit eko sistemini aktif kullanmaktayım, fakat güncellemeden sonra uygulamalar kitli olduğu halde, ben açmasam otomatik açılmıyor. (Eskiden böyle bir durum yoktu.)
* Şarj konusunda ise halen testlerdeyim.
Gözlemlediğim noktalar bunlar oldu. Sanırım telefonu bir hard reset yapmam lazım. Bir kaç kaynakta, büyük güncellemelerden sonra cihazı sıfırlamak stabilite açısından faydalı bir işlem olduğunu gördüm. Bir de bunu deneyeceğim..
Hard reset ile zannetmiyorum degişecehini lakin tavsiyem 2-3 gün kullanın uygulamalar ve telefonunuz bir optimize senkronizasyon olduktan sonra dşye düşünüyorum sabahı bekliyorum bir wifi agı bulunca indirecegim
Çok bilgi sahibi olmasam da cihazı bir resetlemeyi deneyin derim. Sonrasından güncellemeyi tekrar çalıştırın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncellemeyi indirdim. Bir başlık altında yaşadığım ve tespit ettiğim bir kaç duruma işaret edeceğim..
* Cihazım aldığım günden bir kasma, donma kitlenme kesinlikle yaşamadım. Fakat güncellemeden sonra, böyle bir şey olamaz dedim kendime. Gözle görülür kasma ve donmalar var.
* Mi Watch ve Mi Fit eko sistemini aktif kullanmaktayım, fakat güncellemeden sonra uygulamalar kitli olduğu halde, ben açmasam otomatik açılmıyor. (Eskiden böyle bir durum yoktu.)
Gözlemlediğim noktalar bunlar oldu. Sanırım telefonu bir hard reset yapmam lazım. Bir kaç kaynakta, büyük güncellemelerden sonra cihazı sıfırlamak stabilite açısından faydalı bir işlem olduğunu gördüm. Bir de bunu deneyeceğim...
Gözlemlediğim noktalar bunlar oldu. Sanırım telefonu bir hard reset yapmam lazım. Bir kaç kaynakta, büyük güncellemelerden sonra cihazı sıfırlamak stabilite açısından faydalı bir işlem olduğunu gördüm. Bir de bunu deneyeceğim...
Evde iki tane Mi 11 lite cihaz var benim kullandığıma güncelleme geldi diğeri garantiden yeni geldi kurduk kullanalı 8 saat oldu ama güncelleme gözükmüyor sebebi nedir sizce sonradan gelirmi bir müdahale gerekirmi arkadaşlar?
Evde iki tane Mi 11 lite cihaz var benim kullandığıma güncelleme geldi diğeri garantiden yeni geldi kurduk kullanalı 8 saat oldu ama güncelleme gözükmüyor sebebi nedir sizce sonradan gelirmi bir müdahale gerekirmi arkadaşlar?
Dün öğlen saatlerinde telefonuma MIUI 13 v13.0.3.0 Güncellemesi geldi, o an meşgul olduğumdan güncellemeyi yapamadım. Akşam kontrol ettiğimde güncellemenin olmadığını fark ettim. Bugün de halen güncelleme yok. Çok garip bir durum...
Bir yerde yanlış hatırlamıyorsam;
''Güncelleme geldiğinden belirli bir süre yapmazsanız güncelleme kendiliğinden kaybolduğunu, telefonun modeli ve versiyonun göre tekrar sıraya alındığınızı, bir kaç zaman içinde tekrar bildirim geleceği'' yönünde bir makale okumuştum. Sanırım durum bundan kaynaklı...
Yarın cihazı sıfırlıyorum. Cihazı kullanmaya devam ettikçe sorunların azaldığı gözlemledim. Fakat bir tane daha büyük bir sorun oldu. Telefonda komple kitlenme yaşadım 3 kez. Kapatıp açma ile çözebiliyorum. Format şart oldu artık...