Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.
Ben Mi Note 10 Lite kullanıyorum, güncelleme OTA üzerinden geldi, indiriyorum %100 oluyor ama güncelleme yapmıyor. Güncelle dediğimde kaynak bulunamadı uyarısı veriyor ve tekrar indirme yapmak zorunda kalıyorum. Her seferinde aynı şey oldu, acaba nerede hata yapıyorum?
Merhaba.
Ben Mi Note 10 Lite kullanıyorum, güncelleme OTA üzerinden geldi, indiriyorum %100 oluyor ama güncelleme yapmıyor. Güncelle dediğimde kaynak bulunamadı uyarısı veriyor ve tekrar indirme yapmak zorunda kalıyorum. Her seferinde aynı şey oldu, acaba nerede hata yapıyorum?
Güncellemeyi indirdim. Bir başlık altında yaşadığım ve tespit ettiğim bir kaç duruma işaret edeceğim..
* Cihazım aldığım günden bir kasma, donma kitlenme kesinlikle yaşamadım. Fakat güncellemeden sonra, böyle bir şey olamaz dedim kendime. Gözle görülür kasma ve donmalar var.
* Kamera açılışında gecikmeler,
* Uygulamalar arasında ciddi yavaşlık,
* Telefonu kapatıp açtığımda açılış süresi oldukça geç olmaya başladı,
* Mi Watch ve Mi Fit eko sistemini aktif kullanmaktayım, fakat güncellemeden sonra uygulamalar kitli olduğu halde, ben açmasam otomatik açılmıyor. (Eskiden böyle bir durum yoktu.)
* Şarj konusunda ise halen testlerdeyim.
Gözlemlediğim noktalar bunlar oldu. Sanırım telefonu bir hard reset yapmam lazım. Bir kaç kaynakta, büyük güncellemelerden sonra cihazı sıfırlamak stabilite açısından faydalı bir işlem olduğunu gördüm. Bir de bunu deneyeceğim...