Yardım MIUI 13 Güncelleme Sorunu

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.1 Kararlı Sürüm
Telefon Modeli
Mi 11 Lite 4G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba Arkadaşlar ;

Mi 11 Lite 4G cihazıma bugün güncelleme geldi. Şuan güncelleme için baktığımda güncellemenin olmadığını gördüm. Böyle bir şey nasıl olabilir? Güncelleme geri mi çekildi?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Merhaba Arkadaşlar ;

Mi 11 Lite 4G cihazıma bugün güncelleme geldi. Şuan güncelleme için baktığımda güncellemenin olmadığını gördüm. Böyle bir şey nasıl olabilir? Güncelleme geri mi çekildi?
Hocam son 4 günde aynı sorunu yaşayan çok kişi var.
MIUI 13 arayüzü stabil değil cihazlari bootloopa düşürüyor. Kasmalar takılmalar batarya hızlı bitmesi ısınma sorunu yaşatıyor.
Bu sorunlardan geri bildirim alındığı için update Geri çekildi otomatik olarak.
Güncelleme geldiğinde direk indirmeyin xaomi her ne kadar donanım olarak süper olsa da yazılım olarak çok fazla geride kalıyor.
Şunu eklemek istiyorum. Update alıp Bin pişman olup Bir önceki sürüme dönmeye çalışıp yapamayan cihazdan Nefret edenler bile oluyor.
O yüzden aynı hataya düşmeyin Google'da veya burada forumda gelen update hakkında önce araştırma yapıp sizi tatmin edeceği düşüncesini verirse güncelleme yapın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuya bakın hocam

Oyla:

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam son 4 günde aynı sorunu yaşayan çok kişi var.
MIUI 13 arayüzü stabil değil cihazlari bootloopa düşürüyor. Kasmalar takılmalar batarya hızlı bitmesi ısınma sorunu yaşatıyor.
Bu sorunlardan geri bildirim alındığı için update Geri çekildi otomatik olarak.
Güncelleme geldiğinde direk indirmeyin xaomi her ne kadar donanım olarak süper olsa da yazılım olarak çok fazla geride kalıyor.
Şunu eklemek istiyorum. Update alıp Bin pişman olup Bir önceki sürüme dönmeye çalışıp yapamayan cihazdan Nefret edenler bile oluyor.
O yüzden aynı hataya düşmeyin Google'da veya burada forumda gelen update hakkında önce araştırma yapıp sizi tatmin edeceği düşüncesini verirse güncelleme yapın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuya bakın hocam
Bilgilendirme için emeğine sağlık kardeşim. Güncelleme için bekleyeceğim. Durum böyle ise çok vahim.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Bilgilendirme için emeğine sağlık kardeşim. Güncelleme için bekleyeceğim. Durum böyle ise çok vahim.
Gerçekten öyle hocam şuan 12.5 bekleyip hiç alamayıp miui11den direk MIUI 13 alacak cihazlar var diye biliyorum.
Çok fazla model çıkarınca yazılımsal destek sağlamak ne yazık ki Zor oluyor mu demeli yoksa yetiştiremiyorlar mı demeli bilemedim ama sonuç ortada az model sağlam stabil update markayı hayatta tutar.
Bunu söylemekten nefret ediyorum iOS arayüzü son çıkan pro Max modeli mi 10 t cihazdan batarya, hz ram vs olarak özellik kıyaslaması yapınca çöp gibi kalırken nasıl 4 katı fiyatında olup daha stabil olabilir yaa.
Herşey düzgün yazılımdan geçiyor.
Orta segment bi oyun bilgisayarı aşırı yüksek bir oyuncu pcden daha stabil ve iyi performans verdiğini düşünün buna benzer bir olay benim gözümde yinede başkasının bakış açısına saygım var.
Cihazım yine belirtmek isterim OnePlus artık ama forumda belli bir görev mi denir yoksa hobimi denir bilmem yardımcı olmak için katkıda bulunmaya çalışıyorum 😅😅

Oyla:

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerçekten öyle hocam şuan 12.5 bekleyip hiç alamayıp miui11den direk MIUI 13 alacak cihazlar var diye biliyorum.
Çok fazla model çıkarınca yazılımsal destek sağlamak ne yazık ki Zor oluyor mu demeli yoksa yetiştiremiyorlar mı demeli bilemedim ama sonuç ortada az model sağlam stabil update markayı hayatta tutar.
Bunu söylemekten nefret ediyorum iOS arayüzü son çıkan pro Max modeli mi 10 t cihazdan batarya, hz ram vs olarak özellik kıyaslaması yapınca çöp gibi kalırken nasıl 4 katı fiyatında olup daha stabil olabilir yaa.
Herşey düzgün yazılımdan geçiyor.
Orta segment bi oyun bilgisayarı aşırı yüksek bir oyuncu pcden daha stabil ve iyi performans verdiğini düşünün buna benzer bir olay benim gözümde yinede başkasının bakış açısına saygım var.
Cihazım yine belirtmek isterim OnePlus artık ama forumda belli bir görev mi denir yoksa hobimi denir bilmem yardımcı olmak için katkıda bulunmaya çalışıyorum 😅😅

Kesinlikle bakış açına katılıyorum. Maalesef yazılım tarafında söylediğiniz gibi. Şuan kendi eko sistemini kullanmaktayım. Sadece telefon markam farklı idi. Fakat sistemi bozmayım diye telefon modelimi de değiştirdim. Değiştirdim dedim farklı farklı sorunlar yaşamaya başladım. (Bağlantı kopmaları, yazılım çökmeleri vs. gibi. Evet yine kesinlikle iş yazılım da bitiyor.

Oyla:
Üst Alt