Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiçbir hatası yok , açtığım MIUI 10 çin romuna bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar Gayet Hızlı Gayet Yeni Nesil. Google play diğer çin romlara rağmen bu romda var . Sadece Türkçe dil yok . Çin romu zaten . Türkçe takıntısı olanlar aramasın ,
Artı olarak ram artırma özelliğide mevcut , özellikler ekran görüntüsüne bakarsanız 6gb ram + 1 yazdığını görürsünüz
Hiçbir hatası yok , açtığım MIUI 10 çin romuna bakabilirsin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar Gayet Hızlı Gayet Yeni Nesil. Google play diğer çin romlara rağmen bu romda var . Sadece Türkçe dil yok . Çin romu zaten . Türkçe takıntısı olanlar aramasın ,
Artı olarak ram artırma özelliğide mevcut , özellikler ekran görüntüsüne bakarsanız 6gb ram + 1 yazdığını görürsünü
Çin romlarında eziyet olmuyor şuan global 11 de kasan telefon miui 13 cin romunda cayır cayır hızlı çalışıyor . Herhangi bir kernel yüklemediğim halde . Ram kullanımı global miui 11 e göre ( miui 11 4.3 gb ram ) ( miui 13 çin 3.2 gb ) baya iyi
Polimik olmasın ama ben bu rom işine dün başlamadım belki 1000 in üzerinde rom kurdum denedim. Tabiki çin romlarinida denedim. Ama mutlaka seninde itiraf ettigin gibi bir yerden hata veriyor eksiklik oluyor. Hız her zaman iyi batarya kullanacağı anlamına gelmez. Ben en essek rom a kernel atarim işlemci hızını sona dayarim sana mükemmel bir rom yaparım.ama hız her zaman o rom un her açıdan harika olacağı anlamına gelmez.3. sırada yazdığın performans modu olayının zaten anlamı bu işlemci hızını arttırıyor. E haliyle tabiki batarya hızlı.bitecek . Bu tabikide sorun değil özellik.
Polimik olmasın ama ben bu rom işine dün başlamadım belki 1000 in üzerinde rom kurdum denedim. Tabiki çin romlarinida denedim. Ama mutlaka seninde itiraf ettigin gibi bir yerden hata veriyor eksiklik oluyor. Hız her zaman iyi batarya kullanacağı anlamına gelmez. Ben en essek rom a kernel atarim işlemci hızını sona dayarim sana mükemmel bir rom yaparım.ama hız her zaman o rom un her açıdan harika olacağı anlamına gelmez.3. sırada yazdığın performans modu olayının zaten anlamı bu işlemci hızını arttırıyor. E haliyle tabiki batarya hızlı.bitecek . Bu tabikide sorun değil özellik.
dogru gercekten dikine degil yatay koyulmus
ama Yapanların yalancisiyim ben tüm miui 13 özellikleri var diye vurgulamak istedim . Belkide miui 12.5 in üstüne portlanmis bir romdur