MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bytlo58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
s3
Konular
0
Leica kameranın üst versiyonlarının apklarını buldum yüklemek istiyorum ama mevcuttaki paketle çakıştığı için yükleyemiyorum. Çözüm olarak sistem uygulaması olduğu için devredışı bırakmam gerekiyor ama uygulamalar kısmında devredışı bırak yeri pasif olduğu için onu da yapamıyorum. Root yoluyla kamera uygulamasını tamamen kaldırabilir miyim onun yollarına bakıyorum :) ama şuan bişey bulamadım

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
Leica kameranın üst versiyonlarının apklarını buldum yüklemek istiyorum ama mevcuttaki paketle çakıştığı için yükleyemiyorum. Çözüm olarak sistem uygulaması olduğu için devredışı bırakmam gerekiyor ama uygulamalar kısmında devredışı bırak yeri pasif olduğu için onu da yapamıyorum. Root yoluyla kamera uygulamasını tamamen kaldırabilir miyim onun yollarına bakıyorum :) ama şuan bişey bulamadım
app manager diye bir uygulama var hocam buyuk ihtımalle o kaldırır sistemden

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
MT Manager indirin, system app dizininden uygulamayı kaldırın ya da play store da sistem uygulaması kaldiricisi var onu kullanabilirsiniz. Lucky Patcher ile de kaldırabilirsiniz. Ancak sorunsuz çalışacağı ile ilgili bir garanti vermiyorum bunu bilerek yükleme yapın.

Nostradamus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Zirkon
Konular
1
Linkini atabilir misin

bytlo58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
s3
Konular
0
Hocam leica camera apk diye arattırırsanız googleda apkmirror sayfasında bulabilirisiniz. Ama ben bu leica kamera apksını bu roma yükleyemedim eski romuma döndüm orada yükleyebildim ama onda da aynı şekilde mercek seçemiyorum ve kamera yanında gelen özelliklerin neredeyse hiç biri yok ( vlog,klon uzun pozlama vs )

Archetiven

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Tarık
Cihazım
Mi 9T
Konular
12
son çıkan romu alamaz mıyız ortak yav bari güncel olsun

Nostradamus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Zirkon
Konular
1
Hocam leica camera apk diye arattırırsanız googleda apkmirror sayfasında bulabilirisiniz. Ama ben bu leica kamera apksını bu roma yükleyemedim eski romuma döndüm orada yükleyebildim ama onda da aynı şekilde mercek seçemiyorum ve kamera yanında gelen özelliklerin neredeyse hiç biri yok ( vlog,klon uzun pozlama vs )
Yükleniyor ama aynı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son çıkan romu alamaz mıyız ortak yav bari güncel olsun

Katılıyorum

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Pop Up kamera çalışan beta versiyon en son 22.9.7. Bir de 13.1.4 stable versiyon var ama neredeyse hiçbir farkı yok ve çift parmakla zoom fotoğraflar hariç çalışmıyor. Sonraki çıkan 2 güncellemede pop up kamera program ile çalışıyor. Default olarak çalışmıyor. Geliştirici artık pop up kamera default çalışan rom yapmayacak. Sadece bir stable rom daha yapacak ve en son onda olacak default pop up kamera çalışma özelliği. A13 için ise Kasım Aralık aylarını gösteriyor.

Archetiven

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Tarık
Cihazım
Mi 9T
Konular
12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt