MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hgaziyilmaz75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin gazi
Cihazım
mi9t
Konular
0
Bu sefer yapmamıştım hocam
EDİT: Şimdi magisk i kurduğumda zygix yüklenmiyor safetynet fix, zygix yüklenmediği için aktif olmuyor

Son düzenleme:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Bu sefer yapmamıştım hocam
EDİT: Şimdi magisk i kurduğumda zygix yüklenmiyor safetynet fix, zygix yüklenmediği için aktif olmuyor
Riru versiyonunu yukleyin hocam da Zygisk neden olmuyor nasıl bir hata alıyorsunuz?

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hava durumu widget mesela,miui 13 te farklı ama bizim telefonlarda klasik widgetler var.
Bahsettiğiniz yeni widgetlar şunlar mi hocam?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hgaziyilmaz75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin gazi
Cihazım
mi9t
Konular
0
Riru versiyonunu yukleyin hocam da Zygisk neden olmuyor nasıl bir hata alıyorsunuz?
Hocam safety fix riru 2.1.3 versiyonu modül olarak yükledim ama netflix tekrar 5.7.6. hatası verdi bende liboemcrypto disabler modülünü tekrar yükledim netflix çalıştı ama L3 (sd) kalitesinde çalıştı. Ama ilginç birşey oldu magisk i kaldırdım çünkü TEB uygulaması magisk rotu magisk gizlesem bile algılıyordu bende magiski kaldırdım telefon yeniden başladıktan sonra netflix i öylesine çalıştırdım magisk olmadan çalıştı. Netflix i güncelledim yine çalıştı. (L3-SD kalitesinde çalıştı) netflix kaldırıp tekrar yükleyince magisk ve gerekli modül olmazsa 5.7.6 hatası veriyor. Sadece Güncelleyerek devam edince magisk ve modül olmadan da çalışmaya (L3 kalitede) devam ediyor.

Mertsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
2
Telefon özelliklerim bu şekilde Miui 13 - Android 12 yükseltmesi yapmak istiyorum ücretli destek veren biri var mı?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-09-07 at 13.54.03.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-07 at 13.54.03.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 16

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Telefon özelliklerim bu şekilde Miui 13 - Android 12 yükseltmesi yapmak istiyorum ücretli destek veren biri var mı?

Ücretli desteklik bir durum yok hocam Mi 9T Pro kategorisinde yardım isterseniz size seve seve yardımcı olacaklardır.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hocam safety fix riru 2.1.3 versiyonu modül olarak yükledim ama netflix tekrar 5.7.6. hatası verdi bende liboemcrypto disabler modülünü tekrar yükledim netflix çalıştı ama L3 (sd) kalitesinde çalıştı. Ama ilginç birşey oldu magisk i kaldırdım çünkü TEB uygulaması magisk rotu magisk gizlesem bile algılıyordu bende magiski kaldırdım telefon yeniden başladıktan sonra netflix i öylesine çalıştırdım magisk olmadan çalıştı. Netflix i güncelledim yine çalıştı. (L3-SD kalitesinde çalıştı) netflix kaldırıp tekrar yükleyince magisk ve gerekli modül olmazsa 5.7.6 hatası veriyor. Sadece Güncelleyerek devam edince magisk ve modül olmadan da çalışmaya (L3 kalitede) devam ediyor.
Tuhaf bir durum hocam ne desem bilemedim

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Uygulama Kasasi uygulaması ile ilgili bir ozellik o. Ana ekran ayarlarında yardımcı ekran seçeneğini uygulama Kasasi olarak seçin ana ekrana gelin sağ tarafa doğru kaydırın uygulama kasasının arayüzü gelecek orada kullanıcı sözleşmesi bildirimi geliyor onu kabul etmeniz gerek sonrasında widget eklemek istediğinizde çıkacaktır. Ben bu şekilde kullanıyorum. Bahsi geçen ekran görüntüsü benim cihazımdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt