MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
actm actım baya kurcaladım ama içime sinmedı eskı kamerlar gıbı aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ordakı seceneklerı kurcaladım ama degısıklık gozlemleyemedım
neyse yenı sürümde kamera update demıs geliştırıcı belkı daha ıyı olur

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
actm actım baya kurcaladım ama içime sinmedı eskı kamerlar gıbı aynı

ordakı seceneklerı kurcaladım ama degısıklık gozlemleyemedım
iki seçenek arasında muazzam fark var hocam yanlış yere tıklamıştırsın belki.İlk seçenek biraz yeşilçam filmleri gibi çekiyor daha klasik daha soluk.Diğer seçeneği aktif edince düzeliyor.He diğer seçenek orjinal miuıdaki gibi %100 gibi aşırı renkli çekmiyor bencede en iyisini yapıyor ben romu denediğimde kamerada o renkli modu seçtiğim zaman orjinal miuı romun kamerasına göre %15 civarı bir renk kısıklığı farkettim .İlk 1 saat garip hissettim ama sonra alıştım ve eski miuı ile çektiğim çiçek, manzara vs fotolara baktım harbi çoook absürt renklerde çekiyormuş orjinal miuo aşırı saçma

zaten xiaomi de farkına vardı dxomark ta mi12 ile listeye girmeyi başardı kamera arayüzünü, modunu,ve lensleri adam gibi koyunca ilk 3 e girdi direk.mi12 en üst modeli olabilir ama zamanında mi10 yada mi9 çıktığı zamanlardada dxomarkı kontrol ederdim ilk 10 a bile giremezdi kamerada.Şuan xiaominin kamera açısından en bozuk yanı ön kamerası.Youtubede testlerde bile xiaomi mi12 den yıllar önce çıkmış telefonlar ön kamera açısından xiaomiyi 12 yi tokatlıyor.

Son düzenleme:

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
iki seçenek arasında muazzam fark var hocam yanlış yere tıklamıştırsın belki.İlk seçenek biraz yeşilçam filmleri gibi çekiyor daha klasik daha soluk.Diğer seçeneği aktif edince düzeliyor.He diğer seçenek orjinal miuıdaki gibi %100 gibi aşırı renkli çekmiyor bencede en iyisini yapıyor ben romu denediğimde kamerada o renkli modu seçtiğim zaman orjinal miuı romun kamerasına göre %15 civarı bir renk kısıklığı farkettim .İlk 1 saat garip hissettim ama sonra alıştım ve eski miuı ile çektiğim çiçek, manzara vs fotolara baktım harbi çoook absürt renklerde çekiyormuş orjinal miuo aşırı saçma

zaten xiaomi de farkına vardı dxomark ta mi12 ile listeye girmeyi başardı kamera arayüzünü, modunu,ve lensleri adam gibi koyunca ilk 3 e girdi direk.mi12 en üst modeli olabilir ama zamanında mi10 yada mi9 çıktığı zamanlardada dxomarkı kontrol ederdim ilk 10 a bile giremezdi kamerada.Şuan xiaominin kamera açısından en bozuk yanı ön kamerası.Youtubede testlerde bile xiaomi mi12 den yıllar önce çıkmış telefonlar ön kamera açısından xiaomiyi 12 yi tokatlıyor.
Yarın tekrar kurup o dediğiniz ayarları gözden geçirecem

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Bende öyle bir şey yok hocam. Spesifik bir sorun, kamerası hep iyiydi hala sorunsuzca çalışıyor. Hatta diğer romlarda ki MIUI kameradan daha iyi bile denebilir.
Kamerada hafif bir yavaşlık var, özellikle fotoğraf modunda. HdrA modunda çektiği resim renkleri patlatıyor ve portre modunda tam vücut modu yok benim gördüğüm. Magisk üzerinden MIUI 13 Camera modülünü kurdum ve onu kullanıyorum. O biraz daha iyi gibi bana göre.

Black53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Xiaomi Mi9 t
Meslek
Muhasebe
Konular
37
Kamerada hafif bir yavaşlık var, özellikle fotoğraf modunda. HdrA modunda çektiği resim renkleri patlatıyor ve portre modunda tam vücut modu yok benim gördüğüm. Magisk üzerinden MIUI 13 Camera modülünü kurdum ve onu kullanıyorum. O biraz daha iyi gibi bana göre.
Mod linki paylaşır mısınız ?

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Bir de bunu deneyeyim dedim. Hdr modunda kamera bozuk çekiyor bende. Hdr kapalıyken sorun yok.

Black53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Xiaomi Mi9 t
Meslek
Muhasebe
Konular
37
Özelden yazdım hocam.
teşşekürler hocam.

Xiaomi.EU 22.8.25 | Port Rom
arkadaşlar yukarıdaki son güncellemeyi indiremiyorum. mega para istiyor. google drive linki var mı?

Son düzenleme:

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5

Bu linki kullanın hocan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt