- Adım
- Okan
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 95
Gerçekten son sürüm parasını hak ediyorsa kullanan varsa bende almayı düşünüyorum.Kullananlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim
Geliştiricinin 26.10 tarihli beta portu hariç, 13.1.4 stable romu dahil (ki onda da galeri hariç çift parmakla zoom özelliği çalışmıyor) neredeyse tümünü denedim ve açıkçası birbirinin kopyası romlar. Çok fark yok aralarında. Konudaki 7.09 tarihli rom oldukça iyi aslında. Farklı portlar gelecek, onları bekleyebilir ya da XTBUI 13.0.6 romunu deneyebilirsiniz (o da ücretli fakat gayet stable ve sorunsuz çalışıyor ve ben de onu kullanıyorum)Gerçekten son sürüm parasını hak ediyorsa kullanan varsa bende almayı düşünüyorum.Kullananlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim
ilk 1. sayfadaki rom.Hocam bu bahsettiğiniz hangi rom biraz kafam karıştı da bu başlıktaki mi
22.09.07 beta kullanıyorum sorunsuz çalışıyor .Geliştiricinin 26.10 tarihli beta portu hariç, 13.1.4 stable romu dahil (ki onda da galeri hariç çift parmakla zoom özelliği çalışmıyor) neredeyse tümünü denedim ve açıkçası birbirinin kopyası romlar. Çok fark yok aralarında. Konudaki 7.09 tarihli rom oldukça iyi aslında. Farklı portlar gelecek, onları bekleyebilir ya da XTBUI 13.0.6 romunu deneyebilirsiniz (o da ücretli fakat gayet stable ve sorunsuz çalışıyor ve ben de onu kullanıyorum)
ilk 1. sayfadaki rom.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
22.09.07 beta kullanıyorum sorunsuz çalışıyor .
nasıl bir sorun? ben fark edemedim.Kilit ekranında saat sorunlu
Kullandığım dönemde bende de bir sorun yoktu.nasıl bir sorun? ben fark edemedim.
Merhaba şu an hangi romu kullanıyorsunuz acaba bundan daha iyi bir öneriniz var mı acaba?Kullandığım dönemde bende de bir sorun yoktu.
Ücretli olan versiyon mu kullanıyorsunuz yoksa en son çıkan ücretsiz versiyon mu ?Merhaba. Şu an XTBUI 13.0.6 stable rom kullanıyorum, telegram da grubu var. Konudaki romu da bir süre kullandım, o da iyi bir rom fakat XTBUI rom daha stabil ve seri çalışıyor. Herhangi bir sorununu görmedim son 1 aylık dönemde.
7.9 tarıhlı rom hangısi hocam acaba onu kuralımGeliştiricinin 26.10 tarihli beta portu hariç, 13.1.4 stable romu dahil (ki onda da galeri hariç çift parmakla zoom özelliği çalışmıyor) neredeyse tümünü denedim ve açıkçası birbirinin kopyası romlar. Çok fark yok aralarında. Konudaki 7.09 tarihli rom oldukça iyi aslında. Farklı portlar gelecek, onları bekleyebilir ya da XTBUI 13.0.6 romunu deneyebilirsiniz (o da ücretli fakat gayet stable ve sorunsuz çalışıyor ve ben de onu kullanıyorum)