MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
Gerçekten son sürüm parasını hak ediyorsa kullanan varsa bende almayı düşünüyorum.Kullananlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Gerçekten son sürüm parasını hak ediyorsa kullanan varsa bende almayı düşünüyorum.Kullananlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim
Geliştiricinin 26.10 tarihli beta portu hariç, 13.1.4 stable romu dahil (ki onda da galeri hariç çift parmakla zoom özelliği çalışmıyor) neredeyse tümünü denedim ve açıkçası birbirinin kopyası romlar. Çok fark yok aralarında. Konudaki 7.09 tarihli rom oldukça iyi aslında. Farklı portlar gelecek, onları bekleyebilir ya da XTBUI 13.0.6 romunu deneyebilirsiniz (o da ücretli fakat gayet stable ve sorunsuz çalışıyor ve ben de onu kullanıyorum)

caglar103

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağlar
Cihazım
Poco F5 Pro
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
8
Hocam bu bahsettiğiniz hangi rom biraz kafam karıştı da bu başlıktaki mi
ilk 1. sayfadaki rom.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geliştiricinin 26.10 tarihli beta portu hariç, 13.1.4 stable romu dahil (ki onda da galeri hariç çift parmakla zoom özelliği çalışmıyor) neredeyse tümünü denedim ve açıkçası birbirinin kopyası romlar. Çok fark yok aralarında. Konudaki 7.09 tarihli rom oldukça iyi aslında. Farklı portlar gelecek, onları bekleyebilir ya da XTBUI 13.0.6 romunu deneyebilirsiniz (o da ücretli fakat gayet stable ve sorunsuz çalışıyor ve ben de onu kullanıyorum)
22.09.07 beta kullanıyorum sorunsuz çalışıyor .

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Merhaba. Şu an XTBUI 13.0.6 stable rom kullanıyorum, telegram da grubu var. Konudaki romu da bir süre kullandım, o da iyi bir rom fakat XTBUI rom daha stabil ve seri çalışıyor. Herhangi bir sorununu görmedim son 1 aylık dönemde.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
Merhaba. Şu an XTBUI 13.0.6 stable rom kullanıyorum, telegram da grubu var. Konudaki romu da bir süre kullandım, o da iyi bir rom fakat XTBUI rom daha stabil ve seri çalışıyor. Herhangi bir sorununu görmedim son 1 aylık dönemde.
Ücretli olan versiyon mu kullanıyorsunuz yoksa en son çıkan ücretsiz versiyon mu ?

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
7.9 tarıhlı rom hangısi hocam acaba onu kuralım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt