- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi K60
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 61
Dolar ile çalışıyorlarvay bene kadar peki

Dolar ile çalışıyorlarvay bene kadar peki
aylık derken mesela üyelik gibimi e odemeyince ne oluyorDolar ile çalışıyorlarondroidin kendi romlarının aylık abonelik fiyatı 5 xtbuinin ki 6 dolar
Yok hocam şu şekilde, o ay içinde gelenn tüm güncellemelere vs. Erişiminiz oluyor kullanım süresi değil linklere erişim süresi daha çokaylık derken mesela üyelik gibimi e odemeyince ne oluyoryukledikten sonra ne olabilir
anladımYok hocam şu şekilde, o ay içinde gelenn tüm güncellemelere vs. Erişiminiz oluyor kullanım süresi değil linklere erişim süresi daha çok![]()
Hocam hala romu kullanmaya devam ediyor musunuz ve herhangi bir sorun var mı bilgi alabilir miyim?anladım![]()
Telefon değiştirdi uzun zaman önce.Hocam hala romu kullanmaya devam ediyor musunuz ve herhangi bir sorun var mı bilgi alabilir miyim?![]()
Sağolun hocam siz hala devam mı kullanmayaTelefon değiştirdi uzun zaman önce.
Cihaza devam rom konusunda AOSP geçtim. Evox Ricedroid arasında dönüyorum.Sağolun hocam siz hala devam mı kullanmaya
Bende dönüş yapmayı düşünüyorum da bu aralar bakınıyorum hangisi daha iyi olur diye. Bu sürümü kurmayı düşünüyorum ama daha karar veremedim bu rom pek sarmadıCihaza devam rom konusunda AOSP geçtim. Evox Ricedroid arasında dönüyorum.
MIUI mi AOSP mi dönüş yapacaksınız hocam?Bende dönüş yapmayı düşünüyorum da bu aralar bakınıyorum hangisi daha iyi olur diye. Bu sürümü kurmayı düşünüyorum ama daha karar veremedim bu rom pek sarmadı