Hatası vardı,çözülmüş kamera sorunu vb şuan zaten bende mi 9t yok sattım deneyemedim ama genel olarak sorunsuz bir romBilinen hataları nelerdir romun
Ben romdayım pek akıcı değil Türkçe dil var kamera direkt açılıyor sorunsuz portre modu çalışmıyor biraz kullanımdan sonra belki akıcı olur diye degiştirmedim
Ben romdayım pek akıcı değil Türkçe dil var kamera direkt açılıyor sorunsuz portre modu çalışmıyor biraz kullanımdan sonra belki akıcı olur diye degiştirmedim
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderice
Cevap için teşekürlerBen romdayım pek akıcı değil Türkçe dil var kamera direkt açılıyor sorunsuz portre modu çalışmıyor biraz kullanımdan sonra belki akıcı olur diye degiştirmedim
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kamera uygulamasını nasıl güncelliyoruz. link varmı acaba ?Cevap için teşekürler
Bende yeni yükledim
Dediğin gibi akıcı değil kullanıp görecez
Ayrıca kamera uygulamasını günceledim portre modu çözüldü
kamera uygulamasını nasıl güncelliyoruz. link varmı acaba ?
Kamera için magisk fix dosyası mevcut, onu yaparsanız portre hatası çözülüyor. Güncelleme yapınca kameranın birkaç özelliği gidiyor çünkü. Ayrıca 5 gündür kullanıyorum romu ve bence gayet stabil ve akıcı.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLink bu ama root olmadan yüklenmiyor
Lucky patcher ile yükledim ben
Fix dosyasının adını nedirKamera için magisk fix dosyası mevcut, onu yaparsanız portre hatası çözülüyor. Güncelleme yapınca kameranın birkaç özelliği gidiyor çünkü. Ayrıca 5 gündür kullanıyorum romu ve bence gayet stabil ve akıcı.