Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok onları denemedim. Orijinal ROM olarak global, İD, Türkiye ve hindistan (cihaz India bu arada) denedim. Aosp olarak elixir, evolution, pixel experience, nusantara kısacası bir çoğunu denedim. Bir tek MIUI 12.5.4 India sürümünde kamera sorunsuz oldu orijinallerde. Fakat sistem akıcı değildi.
Aosp romlarda ise Google kamera, stok kamera veyahut anx olsun olmasın sorunsuz çalıştı hepsinde. Fakat batarya tüketiminin azlığı nedeniyle en iyisi nusantara. Ayrıca aosp romlarda modem flash istemiyor ilk kurulumlarda. Nusantara geçeceğim fakat romları yükledikleri pling sitesi çökmüş, açılır herhalde bugün.
Hocam sizde bu romu kullaniyorsaniz bakabilir misiniz Bluetooth kulaklikta mikrofonlarin sesini kaydediyor mu ses kaydedici miui 13 e geçtiğimden beri Bluetooth kulakliklarin mikrofonunu kaydetmiyor tel deli oldum belki romdandir diyordum rom değişti hala aynı. Testi yaparsaniz anlayabilmek için şey yapin şimdi Bluetooth kulaklikta ses kaydetmeyi açın konuşun konuşurken yavaş yavaş cihaz mikrofonlarini elinizle kapatmaya başlayin sonra sesi dinleyin kapattığınız duyuluyor mu yoksa Bluetooth tan mi geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başka yapabilen varsa da iyi olur benim Bluetooth mu bozuldu anlamadım moralim bozuk bir süredir
128/6 global cihaza kurdum düz globale göre şuanlik daha stabil geldi haftaya günceller bu yorumu
Hocam sizde bu romu kullaniyorsaniz bakabilir misiniz Bluetooth kulaklikta mikrofonlarin sesini kaydediyor mu ses kaydedici miui 13 e geçtiğimden beri Bluetooth kulakliklarin mikrofonunu kaydetmiyor tel deli oldum belki romdandir diyordum rom değişti hala aynı. Testi yaparsaniz anlayabilmek için şey yapin şimdi Bluetooth kulaklikta ses kaydetmeyi açın konuşun konuşurken yavaş yavaş cihaz mikrofonlarini elinizle kapatmaya başlayin sonra sesi dinleyin kapattığınız duyuluyor mu yoksa Bluetooth tan mi geliyor
Başka yapabilen varsa da iyi olur benim Bluetooth mu bozuldu anlamadım moralim bozuk bir süredir
Rom oyunlarda ve ram kullanımında daha iyi ancak arayüzde 13.4 globale göre daha ağır arada sekliyor . Hayal kırıklığına uğradım eea ya da globale dönucem (bir süre daha şans verdikten sonra)
Rom oyunlarda ve ram kullanımında daha iyi ancak arayüzde 13.4 globale göre daha ağır arada sekliyor . Hayal kırıklığına uğradım eea ya da globale dönucem (bir süre daha şans verdikten sonra)