Rom Miui 13.0.7.0 xiaomi.eu

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Yok onları denemedim. Orijinal ROM olarak global, İD, Türkiye ve hindistan (cihaz India bu arada) denedim. Aosp olarak elixir, evolution, pixel experience, nusantara kısacası bir çoğunu denedim. Bir tek MIUI 12.5.4 India sürümünde kamera sorunsuz oldu orijinallerde. Fakat sistem akıcı değildi.

Aosp romlarda ise Google kamera, stok kamera veyahut anx olsun olmasın sorunsuz çalıştı hepsinde. Fakat batarya tüketiminin azlığı nedeniyle en iyisi nusantara. Ayrıca aosp romlarda modem flash istemiyor ilk kurulumlarda. Nusantara geçeceğim fakat romları yükledikleri pling sitesi çökmüş, açılır herhalde bugün.
Sizin cihaz global değil muhtemelen bu sıkıntıların sebebi hindistan cihazı diye düşünüyorum.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
128/6 global cihaza kurdum düz globale göre şuanlik daha stabil geldi haftaya günceller bu yorumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin cihaz global değil muhtemelen bu sıkıntıların sebebi hindistan cihazı diye düşünüyorum.
Hocam sizde bu romu kullaniyorsaniz bakabilir misiniz Bluetooth kulaklikta mikrofonlarin sesini kaydediyor mu ses kaydedici miui 13 e geçtiğimden beri Bluetooth kulakliklarin mikrofonunu kaydetmiyor tel deli oldum belki romdandir diyordum rom değişti hala aynı. Testi yaparsaniz anlayabilmek için şey yapin şimdi Bluetooth kulaklikta ses kaydetmeyi açın konuşun konuşurken yavaş yavaş cihaz mikrofonlarini elinizle kapatmaya başlayin sonra sesi dinleyin kapattığınız duyuluyor mu yoksa Bluetooth tan mi geliyor

Başka yapabilen varsa da iyi olur benim Bluetooth mu bozuldu anlamadım moralim bozuk bir süredir

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
128/6 global cihaza kurdum düz globale göre şuanlik daha stabil geldi haftaya günceller bu yorumu

Hocam sizde bu romu kullaniyorsaniz bakabilir misiniz Bluetooth kulaklikta mikrofonlarin sesini kaydediyor mu ses kaydedici miui 13 e geçtiğimden beri Bluetooth kulakliklarin mikrofonunu kaydetmiyor tel deli oldum belki romdandir diyordum rom değişti hala aynı. Testi yaparsaniz anlayabilmek için şey yapin şimdi Bluetooth kulaklikta ses kaydetmeyi açın konuşun konuşurken yavaş yavaş cihaz mikrofonlarini elinizle kapatmaya başlayin sonra sesi dinleyin kapattığınız duyuluyor mu yoksa Bluetooth tan mi geliyor

Başka yapabilen varsa da iyi olur benim Bluetooth mu bozuldu anlamadım moralim bozuk bir süredir
Kulaklık kullanmıyorum 🙂

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Rom oyunlarda ve ram kullanımında daha iyi ancak arayüzde 13.4 globale göre daha ağır arada sekliyor . Hayal kırıklığına uğradım eea ya da globale dönucem (bir süre daha şans verdikten sonra)

Son düzenleme:

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Rom oyunlarda ve ram kullanımında daha iyi ancak arayüzde 13.4 globale göre daha ağır arada sekliyor . Hayal kırıklığına uğradım eea ya da globale dönucem (bir süre daha şans verdikten sonra)
13 ve üzeri bazı sıkıntılar var.endonezya romu var iyi fena değil.ama imei repair öncesi bunu yükleyip sıkıntılar devam ediyor mu göreceğim.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
13 ve üzeri bazı sıkıntılar var.endonezya romu var iyi fena değil.ama imei repair öncesi bunu yükleyip sıkıntılar devam ediyor mu göreceğim.
buraya da bildirir misin daha imei kayıt olayım olmadığından pek umursamıyom. Bende eea ya geçicem globale göre daha hızlı güncelleniyor

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
buraya da bildirir misin daha imei kayıt olayım olmadığından pek umursamıyom. Bende eea ya geçicem globale göre daha hızlı güncelleniyor
Şimdi yükledim gayet güzel imei konusunda şimdi yüklemeyeceğim.yükleyince konu açabilirim

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular