Soru Miui 12

iskenderkebap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
18
Arkadaşlar benim telefonum da imei repair işlemi var.Telefonuma otomatik olarak ayarlardaki sistem guncellemesinden miui 12 gelir mi?Ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı? Diğer yollardan yapmak istemiyorum.Cok içli dışlı değilim bu tarz işlemlerle.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
MIUI 12 dağıtıldığı zaman alırsınız, muhtemelen twrp vardır, güncelleme geldiği zaman linkte yer alan yöntem ile güncelleyin...

Tavsiyem bu yöntem ile MIUI 12ye geçmeniz...

Oyla:

iskenderkebap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnceleyeceğim.Bir farkı olur mu iki yontemin?(otomatik gelmesi ile manuel yapılması arasında)

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

ibrahim0zan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
iphone 8
Konular
0
İlk link güncelleme diğeri temiz kurulum ile güncelleme Yes~~Yes~~

Önerilen ikinci yöntemdir ;)

Stoya hocam bende birşey sormak istiyorum, şuan MIUI11'deyim cihazımda MIUI Global Kararlı 11.0.10.0 (PFDEUXM) sürümü var ve Android 9'dayım. Ben cihaza MIUI12 yüklemek ve Android 10 yükseltmek istiyorum. BL kilidi açık ve TWRP yüklü. Direk kendi sitesiden indireceğim MIUI12 ve Android 10 sürümü için olan Stabil EU Custom ROM'u TWRP üstünden yüklesem bütün güncellemeleri otomatik yapmış olur muyum? Yani tek seferde hem MIUI sürümü hemde Android sürümü yükseltmiş olur muyum? Olmazsa, nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Stoya hocam bende birşey sormak istiyorum, şuan MIUI11'deyim cihazımda MIUI Global Kararlı 11.0.10.0 (PFDEUXM) sürümü var ve Android 9'dayım. Ben cihaza MIUI12 yüklemek ve Android 10 yükseltmek istiyorum. BL kilidi açık ve TWRP yüklü. Direk kendi sitesiden indireceğim MIUI12 ve Android 10 sürümü için olan Stabil EU Custom ROM'u TWRP üstünden yüklesem bütün güncellemeleri otomatik yapmış olur muyum? Yani tek seferde hem MIUI sürümü hemde Android sürümü yükseltmiş olur muyum? Olmazsa, nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Global/Stock/Fabrika romlarini twrp üzerinden değilde linkte yer alan programa mi hesabı ile giriş yapıp MIUI 12ye en temiz en sağlıklı şekilde geçiş yapabilirsiniz...

Geçiş yaptıktan sonra twrp yüklersiniz veya o şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz,tek yapmamanız gereken fabrika ayarlarına dönmek ge harf reset atmamak olacak... Bu işlemlere başlamadan twrp üzerinden efs (IMEI) yedeği alın ve telefon haricî 3-5 yere yedekleyin...

Oyla:

ibrahim0zan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
iphone 8
Konular
0
Bütün driverları yüklediğim halde bu program benim cihazımı görmüyor nedense, hatta uygulama açılırken kendi driverlarını kendisi kuruyor. BootLoader'ımı o program vasıtasıyla açmaya çalıştım ama program cihazımı tanımadığı için MiFlashTool ile BL kilidini açmak durumunda kaldım. Son çare olarak cihazın tüm güncellemelerini yapıp o şekilde programa göstermeye çalışacağım. Eğer güncellememe rağmen gene görmezse bu konu altından tekrar yazarım.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bütün driverları yüklediğim halde bu program benim cihazımı görmüyor nedense, hatta uygulama açılırken kendi driverlarını kendisi kuruyor. BootLoader'ımı o program vasıtasıyla açmaya çalıştım ama program cihazımı tanımadığı için MiFlashTool ile BL kilidini açmak durumunda kaldım. Son çare olarak cihazın tüm güncellemelerini yapıp o şekilde programa göstermeye çalışacağım. Eğer güncellememe rağmen gene görmezse bu konu altından tekrar yazarım.

Bu konuyu inceleyin... Madde 4ten sonrası..

Oyla:
Üst Alt