Port bir One UI kullanıp mı bu kadar kötülediniz yani ?

Kimin yaptığı belli olmayan,muhtemelen lag ve bug dolu bir port.Burada yapacağımız kıyaslama kaçak göçek getirilip IMEI atılan ve SafetyNet'i patlayan cihazlar değil.Yurtiçinde tam güvenli şekilde satılan satış fiyatları.Yoksa S10'da satılıyor bu fiyatlara ama işlemleri yapamıyorsunuz,her güncellemede Samsung yamalıyor,güvenlik açığı bırakmıyor.Redmi bir telefonla S10'u kıyaslayıp kim ne yapsın demişsiniz.Aradaki fiyat farkı da 400TL.Hiçbir markayı tam olarak bilmeden,kullanmadan yorumlar yapıp atıp tutup karalamaya çalışmayın lütfen.Hayatımda bir kere Samsun kullandım o da S9 Plus modeliydi.Bügün emin olun piyasadaki tüm Xiaomi'lere toz yutturur.İşlemci olarak geride kalmış olabilir ama kamera,kararlılık,pil performansı,hoparlör kalitesi,malzeme kalitesi,tasarım,ekran kalitesi,hassasiyeti,yazılımı olarak çoğu modeli dümdüz eder.Her şey çipset değildir.Forumda da görüyorum adamın tek derdi işlemci,bunu sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın.Arkadaşım gitti 9T Pro aldı,PUBG oynarken ekran hassasiyeti o kadar kötü ki adam vuramadığını söylüyor.Şimdi ne işe yaradı bu işlemci?Sadece WhatsApp'ı yarim saniye erken açmaya....