Haber MIUI 12, Tüm Xiaomi Telefonlara Aynı Özelliklerle Gelmeyecek

MIUI 12’nin yeni kamera uygulamasını alacak telefonlar:
  • Mi 10/Mi 10 Pro/Mi 10 Lite
  • Mi Note 10/Mi Note 10 Lite
  • Mi 9/Mi 9T Pro/Mi 9T/Mi 9 Lite/Mi 9 SE
  • Mi 8/Mi 8 Pro
  • Mi MIX 3
  • Mi MIC 2S
  • Redmi K20 Pro/ Redmi K20
  • POCO F2 Pro
  • POCO X2
  • POCO F1
  • Redmi Note 9 Pro/ Redmi Note 9 Pro Max/ Note 9s/ Note 9
  • Redmi Note 8 Pro/ Redmi Note 8/ Redmi Note 8T
  • Redmi 8/ Redmi 8A/ Redmi 8A Dual
  • Redmi Note 7 Pro/ Note 7/ Note 7S
  • Redmi 7/ Redmi 7A
  • Redmi Note 6 Pro
  • Redmi Y3
MIUI 12’nin Süper Duvar Kağıdı özelliğini alacak Xiaomi akıllı telefonlar:
  • Xiaomi Mi 10
  • Xiaomi Mi 10 Pro
  • Xiaomi Mi 10 Lite
  • Xiaomi Mi 9
  • Xiaomi Mi 9T Pro
  • Xiaomi Mi 8
  • Xiaomi Mi 8 Pro
  • Xiaomi Mi MIX 3
  • Redmi K20 Pro
  • POCO F2 Pro
MIUI 12’nin kayan pencereler ve animasyonlu simgeler özelliğini alacak Xiaomi akıllı telefonlar:
  • Mi 10/Mi 10 Pro/Mi 10 Lite
  • Mi Note 10/Mi Note 10 Lite
  • Mi 9/Mi 9T Pro/Mi 9T/Mi 9 Lite/Mi 9 SE
  • Mi 8/Mi 8 Pro/Mi 8 Lite
  • Mi MIX 3
  • Mi MIX 2S
  • Redmi K20 Pro/Redmi K20
  • POCO F2 Pro
  • POCO X2
  • POCO F1/POCOPHONE F1
  • Redmi Note 9 Pro/Note 9 Pro Max/Note 9s/Note 9
  • Redmi Note 8 Pro/Redmi Note 8/Redmi Note 8T
  • Redmi 8/Redmi 8A/Redmi 8A Dual
  • Redmi Note 7 Pro/Note 7/Note 7S
  • Redmi 7
  • Redmi Y3
  • Mi Max 3
  • Benim burada dikkatimi çeken her telefon a neden aynı özellik gelmiyor en önemlisi ise süper duvar kağıtlarını neden sadece redmi serisinden K20 pro alıyor bunun hakkında bir açıklama yapıldı mı?

Gurkan akman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürkan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Meslek
Uzman
Konular
4
Şimdiden süper duvar kağıtları erişime açılmış hemde her Cihaza yüklenebiliyor Xiaomi sever arkadaşlar halletmiş.

Soru Sahibi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Konular
39
Hocam Nerden indirebilirm
Xiaomi MIUI 12 Süper Duvar Kağıtları diğer Android telefonlara nasıl yüklenir?
  • İlk olarak bağlantıya tıklayarak Süper Duvar Kağıtları'nın bulunduğu klasörü indirmelisiniz. Klasör ZIP formatında olduğundan APK dosyalarını çıkarmak için harici bir ZIP uygulamasına ihtiyacınız olabilir.
  • APK dosyalarını çıkardıktan sonra tüm dosyaları tek tek cihazınıza yüklemeniz gerekiyor. Bunun için yükleyiciye bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükleme izni vermeniz gerekebilir.
  • Ardından bağlantıya tıklayarak Google Duvar Kağıtları uygulamasını yüklemelisiniz. Uygulamayı yükledikten sonra dosyalarınıza erişim için izin vermeniz gerekiyor.
  • Erişim izni verdikten sonra uygulama ana sayfasını aşağıya doğru kaydırın. Animasyonlu Duvar Kağıtları adında bir alt sekme göreceksiniz, bu sekmeyi açın.
  • Animasyonlu Duvar Kağıtları bölümünde az önce yüklemiş olduğunuz Süper Duvar Kağıtlarının yer aldığını göreceksiniz. Buradan istediğiniz süper duvar kağıdına dokunun.
  • Açılan önizleme ekranındaki Duvar Kağıdı Olarak Ayarla seçeneğine dokunun ve hem ana ekran hem de kilit ekranı için duvar kağıdı olarak ayarlayın.
Hepsi bu kadar! Artık MIUI 12 ile birlikte Xiaomi telefonlara gelecek Super Duvar Kağıtları özelliğini farklı marka Android telefonunuzda da deneyebilirsiniz. Geliştiriciler, Super Duvar Kağıtları'nın Android 8.1 ve üzeri sürümler gerektirdiğini söyleseler de biz kendi denemelerimizde Android 8.0 sürümlü bir cihazda da çalıştırmayı başardık. Süper Duvar Kağıtları'nı nasıl yükleyebileceğinizi görsel olarak aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Gurkan akman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürkan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Meslek
Uzman
Konular
4
Yalnız akşam net göstermiyor amoled olanlara gore yapmışlar.

Gurkan akman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürkan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Meslek
Uzman
Konular
4
Sanırım akşam olunca parlaklığı baya düşüyor. Yani ekranın amoled Ips olmasıyla alakası yok. Canlılık katmak için böyle yapılmış.

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
MIUI 12’nin Süper Duvar Kağıdı özelliğini alacak Xiaomi akıllı telefonlar:
  • Xiaomi Mi 10
  • Xiaomi Mi 10 Pro
  • Xiaomi Mi 10 Lite
  • Xiaomi Mi 9
  • Xiaomi Mi 9T Pro
  • Xiaomi Mi 8
  • Xiaomi Mi 8 Pro
  • Xiaomi Mi MIX 3
  • Redmi K20 Pro
  • POCO F2 Pro

Burası ile ilgili bir sorum olacak ? Mi-Room Beta Rom'unu kullanan birisi olarak Super Wallpaper'ı kullanabiliyorum. Ancak Bu listede kullanmış olduğum Mi Note 10 Cihazımın adı yok. Global olarak yayınlandığı zaman özelliği kullanamayacak mıyım ?

-> Super Wallpaper sekmesinde Telefonların ne kadar eski veya yeni olduğuna değil işlemciye bakıyorlar gibi duruyor. Hiç düşük segment işlemcili cihazlara yer verirlmemiş. Sanırım şu an beta da olduğu gibi kasma donma sorunlarının önüne geçemediler.

• Benim burada dikkatimi çeken her telefon a neden aynı özellik gelmiyor en önemlisi ise süper duvar kağıtlarını neden sadece redmi serisinden K20 pro alıyor bunun hakkında bir açıklama yapıldı mı?

Bu sorunuza cevabı sanırım Diğer Redmi serisi cihazların Amoled ekran kullanmamış olması. SuperWallpaper'in en büyük olayı zaten ekranlar arası geçişi. Aod olmadan Süper Wallpaper ne kadar etkili olur göze hitap eder bilemedim.

Üst Alt