Yardım Miui 12 Stock Recovery

def2easy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Astsubay
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global v12.0.1.0
Telefon Modeli
Mi Note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle selamün aleyküm. Forumda yeniyim. Konuyu yanlış bir yere actıysam affola

4 ay önce yurt dışı mi Note 10 aldım. IMEI attırdım sorunsuz kullanıyorum. Miui 12 güncellemesini almadı. Biraz araştırma sonucunda twrp yüklü olduğu için ota güncellemelerini almadığını gördüm. Bende manuel olarak miui 12.0.1.0 sürümünü kendim kurdum. Kamerada 108mp alınca kameranın çalışmadığını gördüm. Miui 12.0.2.0 güncellemesi gelmiş. Ancak ota güncellemelerini almadığını için yapamadım. Ota güncellemelerini almasını istiyorum stock recovery bulup twrp üzerinden flashlamayı düşündüm ama bulamadım. Bilgisayarım yok askeri personelim bilgisayar bulma imkanımda yok doğu görevindeyim. Yardımlarınızı bekliyorum.

def2easy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Astsubay
Konular
3
Hocam iyice araştırmadan işlem yapmasaydınız keşke. Güncellemelerin TWRP ile ilgisi yok. Stock sürüm kullandığınız sürece güncellemeleri TWRP olsun, Root olsun almaya devam edersiniz.

Ancak Xiaomi'nin güncelleme sistemi biraz farklıdır. Güncellemeler test edilmek üzere önce bir kısım cihaza gönderilirler, eğer sorun yoksa bir süre sonra herkese gönderilir. Eğer önemli sorunlar varsa, çoğu kişiye gönderilmez ve bir sonraki hata düzeltme sürümü beklenir.
Diyorum ya bilgisizlik işte, neyse sağlık olsun ihtiyacım olursa twrp yüklerim geri

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Hocam iyice araştırmadan işlem yapmasaydınız keşke. Güncellemelerin TWRP ile ilgisi yok. Stock sürüm kullandığınız sürece güncellemeleri TWRP olsun, Root olsun almaya devam edersiniz.

Ancak Xiaomi'nin güncelleme sistemi biraz farklıdır. Güncellemeler test edilmek üzere önce bir kısım cihaza gönderilirler, eğer sorun yoksa bir süre sonra herkese gönderilir. Eğer önemli sorunlar varsa, çoğu kişiye gönderilmez ve bir sonraki hata düzeltme sürümü beklenir.
Doğru evet

Oyla:
Üst Alt