Yardım Miui 12 Stock Recovery

def2easy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Astsubay
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global v12.0.1.0
Telefon Modeli
Mi Note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle selamün aleyküm. Forumda yeniyim. Konuyu yanlış bir yere actıysam affola

4 ay önce yurt dışı mi Note 10 aldım. IMEI attırdım sorunsuz kullanıyorum. Miui 12 güncellemesini almadı. Biraz araştırma sonucunda twrp yüklü olduğu için ota güncellemelerini almadığını gördüm. Bende manuel olarak miui 12.0.1.0 sürümünü kendim kurdum. Kamerada 108mp alınca kameranın çalışmadığını gördüm. Miui 12.0.2.0 güncellemesi gelmiş. Ancak ota güncellemelerini almadığını için yapamadım. Ota güncellemelerini almasını istiyorum stock recovery bulup twrp üzerinden flashlamayı düşündüm ama bulamadım. Bilgisayarım yok askeri personelim bilgisayar bulma imkanımda yok doğu görevindeyim. Yardımlarınızı bekliyorum.

def2easy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Astsubay
Konular
3
Fakat ota güncellemesini alma olayını ben bilmiyorum yani twrp yüklü olunca mı gelmiyor ondan emin değilim çünkü bende redmi note 8 pro ve twrp+root var güncelleme alıyordum
Biraz araştırdım twrp olan cihazda almıyor felan diye bazı konu altlarına yazmışlar. Ona dayanarak manuel kurdum bende

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Teşekkürler dostum. Minnettarım

Bu arada hocam rom kurmak istediğinizde ota-recovery-fastboot ları göreceksiniz twrp kaldırmanıza rağmen gelmiyorsa ota yı indirin 12 rakamının üstüne bir kaç kere tıklayın ek güncelleme özellikleri açıldı diye bildirim gelecek sağ üstteki üç noktaya tıklayın güncelleme paketi seç deyin sonrasında indirdiğiniz ota dosyasını seçin ve güncelleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz araştırdım twrp olan cihazda almıyor felan diye bazı konu altlarına yazmışlar. Ona dayanarak manuel kurdum bende

Hocam twrp kaldırmanıza gerek yoktu aslında rom un recovery halini indirip twrp den kurabilirdiniz

Oyla:

def2easy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Astsubay
Konular
3
Bu arada hocam rom kurmak istediğinizde ota-recovery-fastboot ları göreceksiniz twrp kaldırmanıza rağmen gelmiyorsa ota yı indirin 12 rakamının üstüne bir kaç kere tıklayın ek güncelleme özellikleri açıldı diye bildirim gelecek sağ üstteki üç noktaya tıklayın güncelleme paketi seç deyin sonrasında indirdiğiniz ota dosyasını seçin ve güncelleyin

Hocam twrp kaldırmanıza gerek yoktu aslında rom un recovery halini indirip twrp den kurabilirdiniz
Bilgisizlikten hep bunlar Ancak miui 12.0.2.0 sürümünü bulamadım indirme linkini Note 10 için

Oyla:

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Öncelikle selamün aleyküm. Forumda yeniyim. Konuyu yanlış bir yere actıysam affola

4 ay önce yurt dışı mi Note 10 aldım. IMEI attırdım sorunsuz kullanıyorum. Miui 12 güncellemesini almadı. Biraz araştırma sonucunda twrp yüklü olduğu için ota güncellemelerini almadığını gördüm. Bende manuel olarak miui 12.0.1.0 sürümünü kendim kurdum. Kamerada 108mp alınca kameranın çalışmadığını gördüm. Miui 12.0.2.0 güncellemesi gelmiş. Ancak ota güncellemelerini almadığını için yapamadım. Ota güncellemelerini almasını istiyorum stock recovery bulup twrp üzerinden flashlamayı düşündüm ama bulamadım. Bilgisayarım yok askeri personelim bilgisayar bulma imkanımda yok doğu görevindeyim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bu arada hocam siz deyince baktım da bu cihaz için 12.0.2.0 göremedim

Bilgisizlikten hep bunlar Ancak miui 12.0.2.0 sürümünü bulamadım indirme linkini Note 10 için

İşte hocam bende baktım da göremedim geldiğine emin misiniz?

Oyla:

Laqqer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Laqqer
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Tekniker
Konular
5
An itibarı ile yüklenebilen en son sürüm aşağıdaki gibidir;

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

def2easy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Astsubay
Konular
3
Bu arada hocam siz deyince baktım da bu cihaz için 12.0.2.0 göremedim

İşte hocam bende baktım da göremedim geldiğine emin misiniz?
Birtane telegram kanalında arkadaş geldiğini söyledi. Cihazı Cc9 pro yani global adıyla mi Note 10 benimkiyle aynı ( Resim bana ait değildir. )

Oyla:

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Birtane telegram kanalında arkadaş geldiğini söyledi. Cihazı Cc9 pro yani global adıyla mi Note 10 benimkiyle aynı ( Resim bana ait değildir. )

Hocam vallaha bilmiyorum ama sürüm gelseydi zaten c.mi.com a geliyor

Oyla:

def2easy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Astsubay
Konular
3
Hocam vallaha bilmiyorum ama sürüm gelseydi zaten c.mi.com a geliyor
Neyse bekleyelim bakalim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Hocam iyice araştırmadan işlem yapmasaydınız keşke. Güncellemelerin TWRP ile ilgisi yok. Stock sürüm kullandığınız sürece güncellemeleri TWRP olsun, Root olsun almaya devam edersiniz.

Ancak Xiaomi'nin güncelleme sistemi biraz farklıdır. Güncellemeler test edilmek üzere önce bir kısım cihaza gönderilirler, eğer sorun yoksa bir süre sonra herkese gönderilir. Eğer önemli sorunlar varsa, çoğu kişiye gönderilmez ve bir sonraki hata düzeltme sürümü beklenir.

Oyla:
Üst Alt