Yardım Miui 12 Stock Recovery

def2easy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Astsubay
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global v12.0.1.0
Telefon Modeli
Mi Note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle selamün aleyküm. Forumda yeniyim. Konuyu yanlış bir yere actıysam affola

4 ay önce yurt dışı mi Note 10 aldım. IMEI attırdım sorunsuz kullanıyorum. Miui 12 güncellemesini almadı. Biraz araştırma sonucunda twrp yüklü olduğu için ota güncellemelerini almadığını gördüm. Bende manuel olarak miui 12.0.1.0 sürümünü kendim kurdum. Kamerada 108mp alınca kameranın çalışmadığını gördüm. Miui 12.0.2.0 güncellemesi gelmiş. Ancak ota güncellemelerini almadığını için yapamadım. Ota güncellemelerini almasını istiyorum stock recovery bulup twrp üzerinden flashlamayı düşündüm ama bulamadım. Bilgisayarım yok askeri personelim bilgisayar bulma imkanımda yok doğu görevindeyim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam stock recovery ile olmaz global rom yüklemeniz gerekir eğer global sürüm var ise ama telefon global ise belki olabilir ama nasıl bir mantık kurmuşsunuz süper

Oyla:

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Öncelikle selamün aleyküm. Forumda yeniyim. Konuyu yanlış bir yere actıysam affola

4 ay önce yurt dışı mi Note 10 aldım. IMEI attırdım sorunsuz kullanıyorum. Miui 12 güncellemesini almadı. Biraz araştırma sonucunda twrp yüklü olduğu için ota güncellemelerini almadığını gördüm. Bende manuel olarak miui 12.0.1.0 sürümünü kendim kurdum. Kamerada 108mp alınca kameranın çalışmadığını gördüm. Miui 12.0.2.0 güncellemesi gelmiş. Ancak ota güncellemelerini almadığını için yapamadım. Ota güncellemelerini almasını istiyorum stock recovery bulup twrp üzerinden flashlamayı düşündüm ama bulamadım. Bilgisayarım yok askeri personelim bilgisayar bulma imkanımda yok doğu görevindeyim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam sizde var mı bilmiyorum ama advanced e gelin orada "Restore Stock REC" Diye bir bölüm var eğer varsa böyle geri döndürebilirsiniz

Oyla:

def2easy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Astsubay
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam stock recovery ile olmaz global rom yüklemeniz gerekir eğer global sürüm var ise ama telefon global ise belki olabilir ama nasıl bir mantık kurmuşsunuz süper
Telefonum global. Kararlı global miui 12 yüklü şuan
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

def2easy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Astsubay
Konular
3
Hocam sizde var mı bilmiyorum ama advanced e gelin orada "Restore Stock REC" Diye bir bölüm var eğer varsa böyle geri döndürebilirsiniz
Deneyip buraya sonucu yazacağım. Twrp sürümü fark eder mi bu konuda ?

Oyla:

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Eğer yoksa da kendi stock romu indirin orada Recovery.img dosyasını bir yere çıkartın ve twrp de install bölümüne gelin alt tarafta doğru hatırlıyorsam install img idi ona tıklayın ve ardından ekrana ne için flashlanacak sorusu gelecek oradan da Recovery yi seçip kaydırın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deneyip buraya sonucu yazacağım. Twrp sürümü fark eder mi bu konuda ?

Hocam onu boşver in diğer yazdığıma bakın.İnternetten kendi cihazınıza ait ve bu roma ait(dikkat edin başka rom olmasın)dosyayı indirin klasöre çıkar yapın zip programını indirip images isimli bir klasör olacak oradan Recovery.img dosyasını bulun ve yukarıda dediklerimi yapın

Oyla:

def2easy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Astsubay
Konular
3
Eğer yoksa da kendi stock romu indirin orada Recovery.img dosyasını bir yere çıkartın ve twrp de install bölümüne gelin alt tarafta doğru hatırlıyorsam install img idi ona tıklayın ve ardından ekrana ne için flashlanacak sorusu gelecek oradan da Recovery yi seçip kaydırın
Restore stock rec kısmını buldum. Yaptım ve oldu sanırım. Recovery modunda açtığımda MI-recovery 3.0 çıkıyor doğru mudur ?

Oyla:

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Restore stock rec kısmını buldum. Yaptım ve oldu sanırım. Recovery modunda açtığımda MI-recovery 3.0 çıkıyor doğru mudur ?

Evet hocam

Oyla:

chimeratr01

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2

Fakat ota güncellemesini alma olayını ben bilmiyorum yani twrp yüklü olunca mı gelmiyor ondan emin değilim çünkü bende redmi note 8 pro ve twrp+root var güncelleme alıyordum

Oyla:
Üst Alt